Нов председател на Общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора

Facebook Twitter

37-годишният Камен Йорданов е новият председател на Общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора. Той бе избран на общо събрание на организацията, на което досегашният председател д-р Евгени Гинев подаде оставка по лични и служебни причини. Той обаче остава член на ръководството и заяви, че ще продължи да работи за партията.

Камен Йорданов е строителен инженер, работил е в Община Стара Загора и СК „Загора”, в момента работи в Областно пътно управление.

„Приемам избора като отговорност. В старозагорската организация има хора с голям организационен и управленски опит, на които ще разчитам, много активни са организациите на жените и младежите, от които също очаквам идеи и предложения. Предстои заседание наКконгреса на АБВ, на което ще бъде избран нов председател, оттеглянето на политици като Георги Първанов, Ивайло Калфин и Румен Петков от ръководните постове не означава раздяла с политиката, те са хора, на чийто опит и авторитет всички ще разчитаме”, каза Камен Йорданов.

Като основни задачи той определи укрепването на структурите, разширяване на влиянието на партията и привличане на нови членове и симпатизанти, номинации за народни представители и организация за предстоящата предизборна кампания.

Общинската организация на АБВ в Стара Загора номинира за председател на партията Константин Проданов. По-късно кандидатурата му бе подкрепена и на общо събрание на областната организация.

В края на седмицата в Стара Загора се проведе работна среща на ръководствата на областните организации на ПП АБВ от Югоизточен район, с участието на зам.-председателя Румен Петков, на която бяха разгледани организационни проблеми и бе обсъдена готовността и подготовката за предстоящите избори.

Пресцентър на ПП АБВ - Стара Загора

Публикувано на 09.01.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни