Нов председател на Общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора

Facebook Twitter

37-годишният Камен Йорданов е новият председател на Общинската организация на ПП АБВ – Стара Загора. Той бе избран на общо събрание на организацията, на което досегашният председател д-р Евгени Гинев подаде оставка по лични и служебни причини. Той обаче остава член на ръководството и заяви, че ще продължи да работи за партията.

Камен Йорданов е строителен инженер, работил е в Община Стара Загора и СК „Загора”, в момента работи в Областно пътно управление.

„Приемам избора като отговорност. В старозагорската организация има хора с голям организационен и управленски опит, на които ще разчитам, много активни са организациите на жените и младежите, от които също очаквам идеи и предложения. Предстои заседание наКконгреса на АБВ, на което ще бъде избран нов председател, оттеглянето на политици като Георги Първанов, Ивайло Калфин и Румен Петков от ръководните постове не означава раздяла с политиката, те са хора, на чийто опит и авторитет всички ще разчитаме”, каза Камен Йорданов.

Като основни задачи той определи укрепването на структурите, разширяване на влиянието на партията и привличане на нови членове и симпатизанти, номинации за народни представители и организация за предстоящата предизборна кампания.

Общинската организация на АБВ в Стара Загора номинира за председател на партията Константин Проданов. По-късно кандидатурата му бе подкрепена и на общо събрание на областната организация.

В края на седмицата в Стара Загора се проведе работна среща на ръководствата на областните организации на ПП АБВ от Югоизточен район, с участието на зам.-председателя Румен Петков, на която бяха разгледани организационни проблеми и бе обсъдена готовността и подготовката за предстоящите избори.

Пресцентър на ПП АБВ - Стара Загора

Публикувано на 09.01.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ ще изпрати до парламента настояване за негласуване на предложението на правителството за F-16 и за мораториум върху сделката с изтребителите

АБВ България

Румен Петков в Шумен: ПП АБВ е в готовност за диалог за формиране на местни коалиции, на принципна основа, сериозна аргументация и с много ясен ляв - лявоцентристки профил

АБВ България

Издават в Плевен пощенска марка с творба на академик Светлин Русев

АБВ България

Любомира Ганчева: ПП АБВ ще се бори за повече държава във всяка община и край на забравените от Бога и Бойко населени места

АБВ България

ПП АБВ настоява за незабавен мораториум върху сделката за новите самолети, организира дискусия за ВВС


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни