Георги Първанов: Основните играчи се опитдват да изградят своеобразен изборен картел

Facebook Twitter

Голяма е заплахата от много тежка подмяна на изборния резултат. Подготвя се общественото мнение, ще бъдат откраднати гласове на всички нива. Има много тежък натиск от страна на централната власт, на местните структури на управление, чрез фирмите т.е. корпоративен вот, използват се всички форми на купуване на гласове. Това е проблемът, който трябва да обедини всички участници в тези избори, може би с изключение на двамата основни играчи, самоопределили се като такива, които се опитват да изградят един своеобразен изборен картел и фактически да деформират изборния процес, каза в Стара Загора председателят на ПП АБВ Георги Първанов, президент на Република България (2002–2012 г.).

Социологията отдавна не е наука, а един поръчков механизъм за подмяна на вота, за внушение и за изкривяване на електоралното съзнание и за съжаление хората се влияят от „проучванията”, с които ни заливат всеки ден, но в крайна сметка ще видим какво ще стане в изборния ден, добави той. Според Георги Първанов някой трябва да бъде санкциониран за това, не може безнаказано едни и същи агенции повече от две десетилетия да подменят изборните резултати и да продължават да са ментори на обществото.

Пресцентър на ПП АБВ – Стара Загора

Публикувано на 02.11.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни