Ген. Михов представи книгата си в Стара Загора

Facebook Twitter

„Пътят към властта да зависи непременно от честта - това е кодекс на нашите древни предци и днес можем да дадем оценка на тръгналите към властта по този критерий”, каза при представянето в Стара Загопа на книгата си „Казано и премълчано” ген. Михо Михов, народен представител от АБВ.

Пред присъстващите той разкри мотивите за написването на книгата, един от които е да се каже ясно истината за някои от събитията на прехода. Значително място е отделено на израстването му в професията, на придобития летателен опит, на 5-те години начело на военното командване, на 3-те години като съветник на президента и 4-те години като посланик на България в Република Македония.

„В моя живот премълчаването е по-малко от казаното, но е важно и казанато да бъде чуто. За мен Родината е съизмерима с майчиния дом, а Отечеството – с бащиния двор, а това са ценности, на които залага и нашата кандидатпрезидентска двойка. Кой по-добре от Ивайло Калфин познама Европейския съюз и НАТО, кой по-добре от проф. Любомир Халачев познава културните ценности? Сигурен съм, че те ще работят за възстановяване на устоите на българския род”, каза още ген. Михо Михо.

Пресцентър на ПП АБВ-Стара Загора

  • mihov.kniga2.JPG

  • mihov.kniga3.JPG

Публикувано на 20.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни