АБВ-Стара Загора честити рождените дни на д-р Евгений Желев и Искра Георгиева

Facebook Twitter

Честит рожден ден на д-р Евгений Желев!

Двата успешни мандата като кмет на Стара Загора са най-малкото, което може да се каже за него. Старозагорци знаят как в трудните за общините времена в града се правеха ремонти и се строеше, как се гради културна инфраструктура, как се правят паркове и се издигат паметници. Лекар, министър, народен представител, политик, но преди всичко – Човек! Боец и биткаджия, който владее още нещо – да печели уважението на опонентите си, да ги прави съмишленици в името на една кауза. Сърцат и куражлия да започва нещо ново и да мине по неутъпкани пътеки, съчетаващ мъдростта на годините и опита с младежкия дух, непримирим в борбата за истината, за социалната правда. Готов винаги да помогне – със съвет, с жест, с усмивка, да даде съвет или идея да направи анализ, да вдигне настроението – това е д-р Желев. Сам признава, че като наближи Стара Загора натиска по-яко педала, за да стигне по-бързо, да обиколи града, да се види с хора. И че най-голямата му радост е когато дори непознати хора го поздравяват.

Докторе, честит да си, да се радваш на обичта на близките си, на уважението на всички! Не губи тръпката за победи, завладявай върховете с усмивка и нека винаги има хора, които да те следват и с които да споделяш!

За много години!

Честит рожден ден на Искра Георгиева!

Нашето слънчево и талантливо момиче, лицето на една от най-активните организации на АБВ – в Раднево, празнува днес.

Сценарии, пиеси, концерти, стихове, организационна работа /всичко това - свободното време/, туризъм, риболов... и още много дини носи Искра. И го прави сякаш на шега, с лекота и сияйна, обезоръжаваща усмивка. Може да разсмее и разплаче всяка аудитория, може да направи с любов шарж за всекиго, може да води дечицата стъпка по стъпка по пътеката на словото. Разбира се, това може да се случи само когато човек живее в хармония със себе си и околните, да не пропускаме, че голяма „вина” за това има Жоро, без когото никой не може да си представи Искра.

Щастие е, че си с нас, Исе! Бъди благословена, обичана, уважавана! И нека усмивката ти грее винаги!

Честит празник!

Областен съвет на ПП АБВ – Стара Загора

  • evgeni.jelev.JPG

  • iskra.georgieva.JPG

Публикувано на 22.07.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за незабавно спиране на концесиите и за преустановяване на всички сделки, свързани с продажба на държавно имущество

АБВ България

Румен Петков: На Борисов му предстоят два неизбежни сблъсъка - с прокуратурата и с психиатрията


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни