Учредиха областна организация на АБВ – младежи в Стара Загора

Facebook Twitter

Младежка структура на ПП АБВ бе учредена в Стара Загора. Решението е взето на проведената снощи учредителна конференция.

Избран бе 11-членен Областен съвет, а за председател единодушно бе избран Радомир Иванов. Той е на 28 години, завършил е СУ „Св. Климент Охридски”, магистър по история. Активен участник е във всички инициативи на общинската организация в Стара Загора.

На предстоящата Национална отчетно-изборна конференция на АБВ – младежи, новата структура ще бъде представена от 10 делегати. За членове на Националния съвет са номирани Емил Стоименов, Мирослав Митев, Милен Пасков и Ния Христова.

По предложение на старозагорската организация Емил Стоименов бе номиниран за председател на Националния съвет на АБВ – младежи. Той е студент в Медицинска академия – София, един от най-активните членове на младежката организация на общинско и национално ниво.

АБВ –младежи има организации в 3 общини от областта – Стара Загора, Раднево и Казанлък, предстои учредяване и в Мъглиж, Павел баня и Гълъбово.

„Ще работя за провеждане на повече и по-масови младежки инициативи, общи за всички общини, за по-голям синхрон в дейността. Освен към създаване на организации и клубове там, където няма, ще се стремим да привлечем повече членове и симпатизанти. Предстоящите президентски избори са изключително важни и ние ще бъдем активни участници в предизборната кампания”, каза Радомир Иванов.

Пресцентър на ПП АБВ – Стара Загора

Публикувано на 19.07.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за незабавно спиране на концесиите и за преустановяване на всички сделки, свързани с продажба на държавно имущество

АБВ България

Румен Петков: На Борисов му предстоят два неизбежни сблъсъка - с прокуратурата и с психиатрията


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни