Ремонтират две пътни отсечки в област Стара Загора

Facebook Twitter

Ремонтните работи по две важни пътни отсечки в област Стара Загора ще започнат тази година ще стартират ремонтните работи на два важни пътя, стана ясно на проведената днес среща на областния управител инж. Георги Ранов и директора на Областното пътно управление Илия Златев. Двамата обсъдиха състоянието на пътната мрежа на територията на областта.

На етап отваряне на офертите на кандидат-изпълнителите е ремонтът на пътя от Стара Загора до Раднево. Според Илия Златев той ще започне до края на лятото, ако няма обжалване от страна на някой от участниците.  Стойността на проекта, който се реализира по Оперативна програма „Региони в растеж” е над 30 млн.лв., а ремонтът и рехабилитацията ще продължат две години.

Основен ремонт предстои и на пътя Чирпан - Зетьово и продължението му до края на Старозагорска област в посока Димитровград. Тойи проект също ще се реализира по ОП „Региони в растеж” и в момента е във фаза утвърждаване.

Пресцентър на ПП АБВ – Стара Загора

Публикувано на 07.07.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за незабавно спиране на концесиите и за преустановяване на всички сделки, свързани с продажба на държавно имущество

АБВ България

Румен Петков: На Борисов му предстоят два неизбежни сблъсъка - с прокуратурата и с психиатрията


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни