Ремонтират две пътни отсечки в област Стара Загора

Facebook Twitter

Ремонтните работи по две важни пътни отсечки в област Стара Загора ще започнат тази година ще стартират ремонтните работи на два важни пътя, стана ясно на проведената днес среща на областния управител инж. Георги Ранов и директора на Областното пътно управление Илия Златев. Двамата обсъдиха състоянието на пътната мрежа на територията на областта.

На етап отваряне на офертите на кандидат-изпълнителите е ремонтът на пътя от Стара Загора до Раднево. Според Илия Златев той ще започне до края на лятото, ако няма обжалване от страна на някой от участниците.  Стойността на проекта, който се реализира по Оперативна програма „Региони в растеж” е над 30 млн.лв., а ремонтът и рехабилитацията ще продължат две години.

Основен ремонт предстои и на пътя Чирпан - Зетьово и продължението му до края на Старозагорска област в посока Димитровград. Тойи проект също ще се реализира по ОП „Региони в растеж” и в момента е във фаза утвърждаване.

Пресцентър на ПП АБВ – Стара Загора

Публикувано на 07.07.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни