Любен Дилов-син: Калфин трябва да е следващия президент на България

Facebook Twitter

В Плевен почетният председател на ПП „Движение Гергьовден" Любен Дилов - син, заяви при срещата си с поддръжници на кандидата за президент Ивайло Калфин, издигнат от Коалиция „КАЛФИН - ПРЕЗИДЕНТ", че изборът на държавен глава трябва да се направи много внимателно и да не бъде оставен на големите партии, които са склонни да изпратят там партийни послушковци и последното нещо, с което се съобразяват е лицето на България пред света.

"Искам да ви кажа, защо аз и ПП "Гергьовден" избрахме Ивайло Калфин и проф. Халачев за кандидат-президентска двойка с номер 15 на тези избори. Ние сматаме, че нормалните хора правят избори - какво да облекат, какво да ядат, каква музика да слушат, каква книга да четат и всъщност изборите, които правим са нашето собствено лице. Но когато избираме президент на България, ние избираме лицето на България пред света, т.е. хората които през следващите пет години ще се отъждествяват с държавата България. 

 

Последните години показаха, че този избор трябва да бъда правен по-внимателно и да не бъде оставен на големите партии, които са склонни да изпратят там партийни послушковци и последното нещо, с което се съобразяват е лицето на България пред света.

 

Затова ние смятаме, че Ивайло Калфин и проф. Халачев са изключително подготвени.

 

Информация: dariknews.bg

Публикувано на 03.11.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни