Ивайло Калфин уважи храмовия празник в Коиловци и гостува в Згалево

Facebook Twitter

Кандидатът за президент на Република България, издигнат от Коалиция „КАЛФИН - ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин продължи днешната си обиколка в Плевенска област в Коиловци и Згалево.

В Коиловци Калфин уважи храмовия празник на местната църква „Свети Димитър“, който се чества днес. Той с интерес разгледа двете изложби, подредени по повод празника – фотоизложбата „Боевете при Каймакчалан септември-ноември 1916 г.“, подготвена от Цветан Колев и тази, посветена на Девета пехотна плевенска дивизия, участвала в битката при Дойран и загиналите в боевете жители на селото.

В салона на читалище „Христо Ботев“ Ивайло Калфин приветства жителите на Коиловци. „Имаме прекрасна държава и от нас зависи да вървим напред“, сподели той и допълни, че на българина отдавна му е омръзнало от всякакви политически битки, от които няма ефект. „Именно заради тях такива прекрасни райони – като този на Коиловци, обезлюдяват и техните жители тръгват да търсят прехраната си по света“, каза Калфин, заявявайки, че още не е късно това да се спре. Той изрази надежда следващият държавен глава да е човек, който не само връчва ордени и медали, а да прави това, което очакват всички от него, а именно – да поставя темите, вълнуващи хората.

Следващата спирка от визитата на Ивайло Калфин бе в Згалево, където кандидатът за президент бе посрещнат с пита и сол и изпълнения на духова музика. В салона на читалището в селото той се срещна с жителите на Згалево, които имаха възможността лично да му зададат въпросите, които ги вълнуват.

 

  • IMG_2984.JPG

  • IMG_2993.JPG

  • IMG_3002.JPG

  • IMG_3003.JPG

  • IMG_3005.JPG

  • Koilovci2.JPG

  • Koilovci4.JPG

  • Zgalevo3.JPG

Публикувано на 26.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни