Първанов в Гулянци: Калфин президент – амбициозно, но не и непостижимо

Facebook Twitter

„Какво трябва да направим е записано в името на нашата коалиция – „Калфин президент“ – по-малки цели не си поставяме. Знам, че е амбициозно, но не е непостижимо“. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов по време на срещата си с жители на Гулянци днес. Той посочи, че АБВ е президентска партия и то не защото е начело на нея, а защото голяма част от екипа й е работил в президентската инстиуция. Това е изключителна школа, защото президентската институция дава много познания и опит и това е един от аргументите ни да искаме да спечелим тези избори, посочи Първанов.

Председателят на АБВ изтъкна, че държавата се тресе от социални конфликти и скандали, визирайки протестите на миньори и лекари. Повече от ясно е, че хората са недоволни, макар и невинаги да го заявяват категорично, а всичко това се случва на фона на една политическа нестабилност, въпреки твърденията на управляващите колко е важно, че е постигната стабилност, каза Георги Първанов. По думите му, страната ни буквално влиза от скандал в скандал, за което ясно говорят и новинарските емисии. В тази ситуация, ако ние изберем на 6 ноември президент скандалджия, който нямайки управленски качества търси конфронтацията, тежко и горко ни. Тези кандидати не са никак малко – такъв беше слчаят с Росен Плевнелиев, а такава е и Цецка Цачева“, заяви пред жителите на Гулянци Първанов, допълвайки, че тя се явява функция от това, което прави премиера Бойко Борисов.

Георги Първанов подчерта, че не по-различна е ситуацията и вляво, припомняйки думите на Корнелия Нинова, че тя е избрала кандидатурата на ген. Румен Радев. „При Калфин нещата са съвсем различни – той е самостоятелен и независим, доказал е воля и познава отлично материята. Той е блестящ дипломат – нещо, което признават и най-големите му опоненти“, каза още Първанов в Гулянци.

Пресцентър ПП АБВ

  • Gulqnci1.JPG

  • Gulqnci3.JPG

  • Gulqnci2.JPG

Публикувано на 18.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ръководството на ПП АБВ изложи пред председателя на КЕВР притесненията си от обявената от „Булгаргаз“ ЕАД процедура за диверсификация в доставки на природен газ

АБВ България

Румен Петков пред КРОСС: Този цинизъм в политиката отвращава хората

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с граждани на район „Подуяне“

АБВ България

Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко. Ръководство на БСП и г-жа Нинова, обслужват интересите на ГЕРБ

АБВ България

Националният съвет на АБВ-Младежи номинира петима като кандидати за евродепутати, започва инициатива ББ trash challenge – без боклуци


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни