Първанов в Гулянци: Калфин президент – амбициозно, но не и непостижимо

Facebook Twitter

„Какво трябва да направим е записано в името на нашата коалиция – „Калфин президент“ – по-малки цели не си поставяме. Знам, че е амбициозно, но не е непостижимо“. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов по време на срещата си с жители на Гулянци днес. Той посочи, че АБВ е президентска партия и то не защото е начело на нея, а защото голяма част от екипа й е работил в президентската инстиуция. Това е изключителна школа, защото президентската институция дава много познания и опит и това е един от аргументите ни да искаме да спечелим тези избори, посочи Първанов.

Председателят на АБВ изтъкна, че държавата се тресе от социални конфликти и скандали, визирайки протестите на миньори и лекари. Повече от ясно е, че хората са недоволни, макар и невинаги да го заявяват категорично, а всичко това се случва на фона на една политическа нестабилност, въпреки твърденията на управляващите колко е важно, че е постигната стабилност, каза Георги Първанов. По думите му, страната ни буквално влиза от скандал в скандал, за което ясно говорят и новинарските емисии. В тази ситуация, ако ние изберем на 6 ноември президент скандалджия, който нямайки управленски качества търси конфронтацията, тежко и горко ни. Тези кандидати не са никак малко – такъв беше слчаят с Росен Плевнелиев, а такава е и Цецка Цачева“, заяви пред жителите на Гулянци Първанов, допълвайки, че тя се явява функция от това, което прави премиера Бойко Борисов.

Георги Първанов подчерта, че не по-различна е ситуацията и вляво, припомняйки думите на Корнелия Нинова, че тя е избрала кандидатурата на ген. Румен Радев. „При Калфин нещата са съвсем различни – той е самостоятелен и независим, доказал е воля и познава отлично материята. Той е блестящ дипломат – нещо, което признават и най-големите му опоненти“, каза още Първанов в Гулянци.

Пресцентър ПП АБВ

  • Gulqnci1.JPG

  • Gulqnci3.JPG

  • Gulqnci2.JPG

Публикувано на 18.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни