Първанов в Гулянци: Калфин президент – амбициозно, но не и непостижимо

Facebook Twitter

„Какво трябва да направим е записано в името на нашата коалиция – „Калфин президент“ – по-малки цели не си поставяме. Знам, че е амбициозно, но не е непостижимо“. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов по време на срещата си с жители на Гулянци днес. Той посочи, че АБВ е президентска партия и то не защото е начело на нея, а защото голяма част от екипа й е работил в президентската инстиуция. Това е изключителна школа, защото президентската институция дава много познания и опит и това е един от аргументите ни да искаме да спечелим тези избори, посочи Първанов.

Председателят на АБВ изтъкна, че държавата се тресе от социални конфликти и скандали, визирайки протестите на миньори и лекари. Повече от ясно е, че хората са недоволни, макар и невинаги да го заявяват категорично, а всичко това се случва на фона на една политическа нестабилност, въпреки твърденията на управляващите колко е важно, че е постигната стабилност, каза Георги Първанов. По думите му, страната ни буквално влиза от скандал в скандал, за което ясно говорят и новинарските емисии. В тази ситуация, ако ние изберем на 6 ноември президент скандалджия, който нямайки управленски качества търси конфронтацията, тежко и горко ни. Тези кандидати не са никак малко – такъв беше слчаят с Росен Плевнелиев, а такава е и Цецка Цачева“, заяви пред жителите на Гулянци Първанов, допълвайки, че тя се явява функция от това, което прави премиера Бойко Борисов.

Георги Първанов подчерта, че не по-различна е ситуацията и вляво, припомняйки думите на Корнелия Нинова, че тя е избрала кандидатурата на ген. Румен Радев. „При Калфин нещата са съвсем различни – той е самостоятелен и независим, доказал е воля и познава отлично материята. Той е блестящ дипломат – нещо, което признават и най-големите му опоненти“, каза още Първанов в Гулянци.

Пресцентър ПП АБВ

  • Gulqnci1.JPG

  • Gulqnci3.JPG

  • Gulqnci2.JPG

Публикувано на 18.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Златица Магдалена Иванова представи листата за общински съветници пред съгражданите си

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни