Кирил Цочев и Ивайло Калфин: На първо място сред приоритетите ни е социалната сфера

Facebook Twitter

Водачът на листата за народни представители на Коалиция „ПП АБВ и Движение 21” Кирил Цочев и Ивайло Калфин се срещнаха с Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса. Присъстващите зададоха много въпроси на гостите, свързани с повишаване на пенсиите и доходите, с енергетиката и външната политика на България.

„На първо място сред нашите приоритети е социалната сфера. В бъдещия парламент ще настояваме за индексация на пенсиите, както и за повишаване на минималната работна заплата с 10% годишно“, заяви бившият социален министър Ивайло Калфин. Сред акцентите в програмата на коалицията са също облекчаване на бизнеса, увеличаване на инвестициите и развитие на енергетиката, което предполага дострояване на АЕЦ „Белене“.

„Ще бъдем сред хората, дори да не влезем в парламента“, заяви Кирил Цочев. Той съобщи, че Коалиция „ПП АБВ и Движение 21” ще закрият кампанията си за региона на 22 март, в присъствието на Георги Първанов, с концерт, в който ще се включат ансамбъл „Найден Киров“, както и самодейният клуб „Надежда“.

Публикувано на 15.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни