Кирил Цочев за приоритетите в Русе: Пътят Русе-Бяла, Дунав мост 2 и решаването на екологичните проблеми

Facebook Twitter

В парламента решавам конкретни проблеми, не деля хората по цветове

Пътят Русе-Бяла, Дунав мост 2 и решаването на екологичните проблеми на Русе. Това са трите основни проблеми, които са най-належащи за разрешаване. Това стана ясно след среща на кандидатът за депутат и водач на листата на Коалиция АБВ-Движение 21 Кирил Цочев с кмета Пламен Стоилов. Той прие и като личен ангажимент изграждането на паметник на Васил Левски в Русе.

„Имам опита от миналото Народно събрание. Не деля на никакви цветове участниците в даден процес. Всички в парламента ме познават като Бате Киро, защото се опитвам да бъда обединител. По практическите въпроси намирам общ език с всички“, заяви Кирил Цочев.
Кирил Цочев е в Русе за старта на предизборната кампания. Вчера той посети Драгажния флот, чийто изпълнителен директор Валери Иванов е втори в листата, като преди това бе във военния завод „Дунарит“. След това той се срещна с работниците в „Спарки“.

Тази сутрин Цочев проведе среща с областният управител на Русе Стефко Бурджиев.  Предстои и среща с хората работещи в икономическата зона на площадката на бившето КТМ.

На 13, 14 и 15- ти, той отново ще бъде в Русе. Тогава ще изнесе лекция пред студентите на тема ядрена енергетика, тъй като във висшето училище се подготвят такива кадри. 

Информация: Дарик

Кандидат-депутатска листа за 19 МИР-Русе: 

Публикувано на 10.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни