Павел Кралев: Във властта е наложително да попаднат млади и смели хора, за които политиката да е призвание, а не средство за препитание

Facebook Twitter

Павел Кралев, водач на листата на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в Кърджали: 

"Освен, че нашите родители имат право на достойни старини и напълно безплатна медицинска помощ, трябва, без оглед на цената, да осигурим сигурно бъдеще и на децата си. Достатъчно търпяхме експериментите на няколко правителства от няколко "политически епохи" и е крайно време това завинаги да приключи! 

Във властта е наложително да попаднат млади и смели хора, необвързани с политическото статукво, постигнали достатъчно в личен и професионален план, като политиката за тях да е призвание, а не средство за препитание. Хора, които безрезервно вярват в каузи, а не в сладки приказки за бъдещи лични облаги!  

 

И ако искаме Кърджали да има бъдеще след толкова години на упадък и обезлюдяване с невиждани досега размери, трябва да е ясно на всички, че това вече няма как да се случи, без безусловен ангажимент и помощ от държавата!

 

Да сте чули, някой освен АБВ да Ви говори за проблема?"

 

Листа на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в Кърджали:

 

Публикувано на 20.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни