Павел Кралев, АБВ-Кърджали: Бедността е обща за всички верски и етнически общности в областта

Facebook Twitter

Водачът на листата на Коалиция ПП АБВ -Движение 21 за Девети кърджалийски МИР Пламен Кралев е ново лице в политиката с нови виждания за предизборната надпревара.Той е председател на структурата на ПП АБВ в Кърджали, млад човек с далечен хоризонт. Ето какво заяви той за "Кърджали бг вести":

В предизборната кампания в Кърджали повечето политически сили се фокусират върху етнически, патриотични, дори националистически послания. В основата на нашата платформа стои решаването на социалните проблеми.

 

Бедността е обща за всички верски и етнически общности в областта. Като лява и  социално ориентирана партия АБВ не може да остане безразлична към ниските доходи на преобладаващата част от населението в Кърджалийско. Налице е сериозна диспропорция между областния център и малките общини в икономическо отношение.Така,че за нас основния проблем е справянето с мизерията.Това изисква иновативни идеи за икономическото развитие на региона, подчерта Кралев.Той отбеляза, че в тази връзка особено актуален е отговорът на въпроса не какво трябва да се направи, а как следва да бъде направено. 

 

Ние от АБВ имаме конкретна Предизборна програма, която е насочена изключително към преодоляване на бедността и дисбалансът в доходите на българина. Мерките ни са насочени както към наемните работници, така и към техните работодатели, отбелязва Кралев.

 

Той изложи и някой от конкретните виждания на Коалицията: Считаме, че нарастването на минималната работна заплата с 11% минимум на година е реално достижим темп. Предвиждаме за малките фирми данъчен кредит от 5000 лева годишно за да могат ако срещнат трудности да ги понесат. За всички стопански субекти ще бъде предвиден механизъм по който да се кредитира или стимулира технологичното обновление на компаниите с цел те да станат конкурентноспособни с висока добавена стойност,подчерта Павел Кралев.

 

Повече за визията за развитие на Къджали на Кралев и местните проблеми ТУК!

Публикувано на 25.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ ще изпрати до парламента настояване за негласуване на предложението на правителството за F-16 и за мораториум върху сделката с изтребителите

АБВ България

Румен Петков в Шумен: ПП АБВ е в готовност за диалог за формиране на местни коалиции, на принципна основа, сериозна аргументация и с много ясен ляв - лявоцентристки профил

АБВ България

Издават в Плевен пощенска марка с творба на академик Светлин Русев

АБВ България

Любомира Ганчева: ПП АБВ ще се бори за повече държава във всяка община и край на забравените от Бога и Бойко населени места

АБВ България

ПП АБВ настоява за незабавен мораториум върху сделката за новите самолети, организира дискусия за ВВС


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни