Павел Кралев, АБВ-Кърджали: Бедността е обща за всички верски и етнически общности в областта

Facebook Twitter

Водачът на листата на Коалиция ПП АБВ -Движение 21 за Девети кърджалийски МИР Пламен Кралев е ново лице в политиката с нови виждания за предизборната надпревара.Той е председател на структурата на ПП АБВ в Кърджали, млад човек с далечен хоризонт. Ето какво заяви той за "Кърджали бг вести":

В предизборната кампания в Кърджали повечето политически сили се фокусират върху етнически, патриотични, дори националистически послания. В основата на нашата платформа стои решаването на социалните проблеми.

 

Бедността е обща за всички верски и етнически общности в областта. Като лява и  социално ориентирана партия АБВ не може да остане безразлична към ниските доходи на преобладаващата част от населението в Кърджалийско. Налице е сериозна диспропорция между областния център и малките общини в икономическо отношение.Така,че за нас основния проблем е справянето с мизерията.Това изисква иновативни идеи за икономическото развитие на региона, подчерта Кралев.Той отбеляза, че в тази връзка особено актуален е отговорът на въпроса не какво трябва да се направи, а как следва да бъде направено. 

 

Ние от АБВ имаме конкретна Предизборна програма, която е насочена изключително към преодоляване на бедността и дисбалансът в доходите на българина. Мерките ни са насочени както към наемните работници, така и към техните работодатели, отбелязва Кралев.

 

Той изложи и някой от конкретните виждания на Коалицията: Считаме, че нарастването на минималната работна заплата с 11% минимум на година е реално достижим темп. Предвиждаме за малките фирми данъчен кредит от 5000 лева годишно за да могат ако срещнат трудности да ги понесат. За всички стопански субекти ще бъде предвиден механизъм по който да се кредитира или стимулира технологичното обновление на компаниите с цел те да станат конкурентноспособни с висока добавена стойност,подчерта Павел Кралев.

 

Повече за визията за развитие на Къджали на Кралев и местните проблеми ТУК!

Публикувано на 25.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България

АБВ България

ПП АБВ организира форум в Русе на тема „COVID-19 - в настоящето и въпросът за бъдещето“ с участието на лекари, представители на ОбС и администрация в дунавския град

АБВ България

COVID-19 vs CORONAVIRUS


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни