Павел Кралев води листата в Кърджали

Facebook Twitter

Председателят на структурата на ПП АБВ в Кърджали Павел Кралев (юрист) е водач на листа на КП “АБВ-Движение 21” за кандидати за народни представители. На второ място е Любомир Първанов /Движение- 21/ от Кърджали, на трето – Бойка Арабаджиева /АБВ/ от Кирково, на четвърто – Делчо Петков /АБВ/ от Кърджали, на пето – Генади Андреев /Движение – 21/ от Кърджали, на шесто – Мюмюн Сюлейман /независим/ от Кърджали, на седмо – Денислав Орлов /Движение – 21/ от Кърджали и на осмо – Тонка Тодорова /АБВ/ от Крумовград.

Листата ни е изключително балансирана. В нея намират място предимно млади и високо образовани хора. Не са забравени и хората с богат житейски и политически опит. Включени са представители на различни етнически и религиозни групи, както и кандидати от цялата област. Имаме юристи, представители на средния и малкия бизнес, работници и служители. Надявам се избирателите да оценят този човешки потенциал и да ни подкрепят на 26 март, заяви за „Нов живот” Павел Кралев.

Хората трябва да разберат, че лицата, които са в листата, не са обременени и зависими политически. Всеки сам по себе си е професионалист в своята област. Например Мюмюн Сюлейман е 30-годишен, инженер с две специалности. Работи в Българска производствена национална кампания. Отговаря за пазарите на фирмата в Турция и Русия. Вторият в листата Любомир Първанов е бивш директор на училище, с изключително висок авторитет в областта на образованието. Бойка Арабаджиева, която е на трето място, е представител на образователната гилдия в Кирковско. Левите й убеждения не биха могли да бъдат поставени под съмнение.  Кандидатката ни Тонка Тодорова е минен инженер и се ползва с доверие и авторитет в Крумовград, уточнява Павел Кралев.

Тъй като АБВ има много силна предизборна програма в областта на икономиката и социалната сфера  в нашата листа намират място и представители на малкия и средния бизнес. Такъв е инженер Делчо Петков, завършил ВМЕИ. От години наред се занимава успешно с частен бизнес.  Листата ни е обезпечена и с юристи. Генади Андреев има успешна кариера на юрисконсулт в Пловдив, твърди още лидерът на АБВ.

В предизборната платформа на Коалицията основни приоритети са социално икономическите и финансови дейности, които трябва да се извършат през следващите четири години.  Нашите ангажименти към избирателите са 11 % ръст на доходите годишно, въвеждане на минимална работна заплата за висшистите с 30 % по-висока над стандартната минимална заплата. Желанието ни е да остават повече средства у хората за потребление като въведем необлагаем минимум равен на минималната работна заплата. Смятаме, че трябва да се вдигне прага на задължителната регистрация по ДДС от 50 000 на 100 000 лева. В предизборната кампания ще  кажем на хората не само какво трябва да се случи, но и как ще се случи, заявява Павел Кралев.

Информация: novjivot.info 

Публикувано на 24.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ ще изпрати до парламента настояване за негласуване на предложението на правителството за F-16 и за мораториум върху сделката с изтребителите

АБВ България

Румен Петков в Шумен: ПП АБВ е в готовност за диалог за формиране на местни коалиции, на принципна основа, сериозна аргументация и с много ясен ляв - лявоцентристки профил

АБВ България

Издават в Плевен пощенска марка с творба на академик Светлин Русев

АБВ България

Любомира Ганчева: ПП АБВ ще се бори за повече държава във всяка община и край на забравените от Бога и Бойко населени места

АБВ България

ПП АБВ настоява за незабавен мораториум върху сделката за новите самолети, организира дискусия за ВВС


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни