Трендафил Величков продължава битката срещу бракониерството

Facebook Twitter

С провеждане на риболовен турнир днес в пазарджишкото село Огняново под мотото „Не на бракониерството в България“, организиран от Коалиция „АБВ – Движение 21”, продължи битката си срещу незаконния улов на риба бившият областен управител на Пазарджик и настоящ кандидат-депутат Трендафил Величков. В краткото си експозе преди награждаването на победителите, Величков подчерта, че оценява като положителна инициативата си като областен управител за създаване на мобилен отряд за бързо реагиране при сигнали за бракониерство, в който бяха включени, освен контролните органи, и полиция, жандармерия и горски. Нещата в коалиция „АБВ – Движение 21” се получават, категоричен беше водачът на листата за 13МИР, убеден съм, че ще имам възможност да довърша започнатото, но не в компанията на ГЕРБ, каза още Величков пред присъстващите любители на риболова. „В риболова съм уловил доста, а в политиката никога не съм търсил шарани, които да ловя. Целта на днешния риболовен празник е да кажем на всички в България, че бракониерството може да бъде спряно, може да бъде спряно и бракониерството в политиката, но само ако хората ни се доверят и гласуват с номер 8”, завърши изявлението си Трендафил Величков.

От 8:00 до 12:00 часа днес продължи турнира на езерото край с. Огняново, в който взеха участие 40 любители въдичари. Студеният силен вятър не успя да охлади ентусиазма на опиталите късмета си и дори малкият улов не повлия на доброто настроение. Заедно с Трендафил Величков, наградите връчваше и другият зам.-председател на Коалиция „АБВ – Движение 21” и дългогодишен шеф на Съюза на ловците и риболовците в България доц. Христо Михайлов.

Първата награда и приза за най-голяма уловена риба получи Иван Жилев, втори се класира Михаил Чушков, а трети – Владимир Владимиров. И на тримата бяха връчени въдици, в различна степен оборудвани. Уловилият най-малката риба днес – едва 5 грама, Калин Първанов също беше отличен със захранка, както и най-възрастният участник в надпреварата Борис Бонев и единствената жена в турнира. Наградени бяха и двете деца, участвали в състезанието.

Информация: videlinabg.com

  • Trebd_Velichkov_ribolov.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_1.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_2.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_3.jpg

Публикувано на 20.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни