Трендафил Величков продължава битката срещу бракониерството

Facebook Twitter

С провеждане на риболовен турнир днес в пазарджишкото село Огняново под мотото „Не на бракониерството в България“, организиран от Коалиция „АБВ – Движение 21”, продължи битката си срещу незаконния улов на риба бившият областен управител на Пазарджик и настоящ кандидат-депутат Трендафил Величков. В краткото си експозе преди награждаването на победителите, Величков подчерта, че оценява като положителна инициативата си като областен управител за създаване на мобилен отряд за бързо реагиране при сигнали за бракониерство, в който бяха включени, освен контролните органи, и полиция, жандармерия и горски. Нещата в коалиция „АБВ – Движение 21” се получават, категоричен беше водачът на листата за 13МИР, убеден съм, че ще имам възможност да довърша започнатото, но не в компанията на ГЕРБ, каза още Величков пред присъстващите любители на риболова. „В риболова съм уловил доста, а в политиката никога не съм търсил шарани, които да ловя. Целта на днешния риболовен празник е да кажем на всички в България, че бракониерството може да бъде спряно, може да бъде спряно и бракониерството в политиката, но само ако хората ни се доверят и гласуват с номер 8”, завърши изявлението си Трендафил Величков.

От 8:00 до 12:00 часа днес продължи турнира на езерото край с. Огняново, в който взеха участие 40 любители въдичари. Студеният силен вятър не успя да охлади ентусиазма на опиталите късмета си и дори малкият улов не повлия на доброто настроение. Заедно с Трендафил Величков, наградите връчваше и другият зам.-председател на Коалиция „АБВ – Движение 21” и дългогодишен шеф на Съюза на ловците и риболовците в България доц. Христо Михайлов.

Първата награда и приза за най-голяма уловена риба получи Иван Жилев, втори се класира Михаил Чушков, а трети – Владимир Владимиров. И на тримата бяха връчени въдици, в различна степен оборудвани. Уловилият най-малката риба днес – едва 5 грама, Калин Първанов също беше отличен със захранка, както и най-възрастният участник в надпреварата Борис Бонев и единствената жена в турнира. Наградени бяха и двете деца, участвали в състезанието.

Информация: videlinabg.com

  • Trebd_Velichkov_ribolov.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_1.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_2.jpg

  • Trebd_Velichkov_ribolov_3.jpg

Публикувано на 20.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ръководството на ПП АБВ изложи пред председателя на КЕВР притесненията си от обявената от „Булгаргаз“ ЕАД процедура за диверсификация в доставки на природен газ

АБВ България

Румен Петков пред КРОСС: Този цинизъм в политиката отвращава хората

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с граждани на район „Подуяне“

АБВ България

Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко. Ръководство на БСП и г-жа Нинова, обслужват интересите на ГЕРБ

АБВ България

Националният съвет на АБВ-Младежи номинира петима като кандидати за евродепутати, започва инициатива ББ trash challenge – без боклуци


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни