Трендафил Величков се срещна с хората от Стрелча

Facebook Twitter

Трендафил Величков, зам.-председател на ПП АБВ и водач на листата на Коалиция "АБВ-Движение 21" за Пазарджик  се срещна с хората от Стрелча. 

"Изключително приятна среща с хората от Стрелча. Те имат възможността да видят реално какво значи политика от млади хора за млади хора - заради Стойно Чачов, който е кмет и е едно от младите попадения на АБВ", заяви във Фейсбук страницата си след срещата Величков.

Той отново повтори двата конкретни ангажимента на Коалиция "АБВ-Движение 21" за областта - основен ремонт на пътя Пазарджик - Стрелча и продължаване на работа по превръщането на Стрелча във втората СПА столица". 

Публикувано на 17.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни