Трендафил Величков заяви два основни лични ангажимента към Пазарджик

Facebook Twitter

Зам.-председателят на ПП АБВ и областен координатор на партията в Пазарджик – Трендафил Величков е водачът на общата листа на Коалиция „АБВ – Движение 21″ за 13 МИР Пазарджик. На пресконференция бяха представени идеите и седемнадесетте кандидат – депутати. На събитието присъства и лидерът на партия „Движение 21″ в Пазарджик – Елена Костова – Петкова, а подкрепа оказа и кметът на община Стрелча, Стойно Чачов, който е единственият избран с подкрепата на АБВ в областта.

Това  е една от най-добрите листи в региона, заяви Трендафил Величков. Хората в нея са заслужили доверието на общността ни и за нас е чест да бъдат сред нашите предложения за бъдещия парламент, заяви още той. Всеки един от участниците в бъдещата политическа надпревара  ще положи максимални усилия, за да работи за общата кауза на Коалицията. Най-общо казано Коалиция „АБВ – Движение 21″ си поставя за цел да има поне един депутат в следващото Народно събрание от Пазарджик.

Като приоритети в Програмата са заложени наложителни и неизбежни промени в областта на икономиката, социалната политика, образованието, здравеопазването и не на последно място – борбата с корупцията.

Това не е брак по сметка или съдружие по неволя, обобщи Елена Костова – Петкова, а начин да се решат сериозните проблеми, пред които в момента е изправена държавата ни. Единствено политическите партии могат да ги решат и това е причината ние да се занимаваме с политика. В страната ни има погрешно схващане, че единствената цел на политиката е да се намери работа на политиците.

Аз не съм партизанина по занятие и не искам да се занимавам с политика, имам професия, на която съм се посветила, но участвам, защото искам да помогна за промените. Името ми не е в листата, защото аз мога да помагам с моя опит на хората, които ще бъдат избрани за депутати, каза още Костова – Петкова. Според нея не може да се очаква, че Екатерина Захариева или Христо Иванов ще могат да проведат ефективна съдебна реформа, след като нито един от тях няма и ден правен опит в съдебната зала.

В листата на Коалиция „АБВ – Движение 21″ има хора, които могат реално да приложат своите експертни знания, а ако имат нужда от помощ ще се обърнат към доказани професионалисти. – каза още Костова – Петкова. Тя заяви, че няма реален ефект от извършваните от служебното правителство ревизии, а също така изрази становище, че машинното гласуване е един от начините да се гарантира честен вот.

Трендафил Величков заяви, че има два основни лични ангажимента към Пазарджик – първият от тях е отварянето на Медицинския колеж, а втората създаването на Индустриална зона в града. Кампанията на „АБВ – Движение 21″ ще бъде позитивна, открита и честна спрямо избирателите.

Ние няма да обещаваме неща, които не можем да свършим, каза още Величков. Втора в листата е Красимира Василева, трети е Димитър Хаджидимитров, четвърти е Сергей Темелков, следван от Нина Змийчарова – Димова и Венко Балтаджиев.

Информация: pzdnes.com

Пълната листа:

1 Трендафил Ангелов Величков
2 Красимира Василева Радева – Делева
3 Димитър Тодоров Хаджидимитров
4 Сергей Ангелов Темелков
5 Нина Илиева Змийчарова-Димова
6 Венко Димитров Балтаджиев
7 Гергана Василева Таслакова
8 Ангел Минков Минков
9 Константин Василев Канджаров
10 Гергана Димитрова Комитска
11 Димитър Крумов Паунов
12 Катерина Петрова Стойчева
13 Антон Димитров Мулетаров
14 Мустафа Салих Еджевид
15 Цветомир Николов  Цветанов
16 Иван Ангелов Вацев
17 Георги Запрянов Илиев
18 Атанас  Георгиев Шопов

Публикувано на 22.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни