Лидия Чорбанова се запозна с проблемите на димитровградчани

Facebook Twitter

Водачът на листата за народни представители на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в Хасково Лидия Стойкова-Чорбанова заедно с Галина Атанасова, която е под № 4, взеха участие в общоградското тържество в Димитровград по отбелязването на националния празник 3 март. Претендентите за парламента поднесоха цветя пред паметника на Освободителите. Лидия Стойкова-Чорбанова и Галина Атанасова се срещнаха с димитровградчани и изслушаха проблемите им. Двете обещаха да работят за Димитровград, ако получат тяхното доверие. 

Междувременно, коалицията откри своята кампания. При представяне на кандидат депутатите Лидия Стойкова-Чорбанова, която е политолог от университета в Атина, заяви, че коалицията ще се бори за повече от един мандат в Хасковска област. По думите на водача на листата тя е съставена от експерти, достойни за уважение, които не са избирани на партиен принцип. Коалицията иска рестарт на социално-икономическата политика и икономиката и финализиране на радикална съдебна реформа, като голямата цел е възстановяване на справедливостта.

От “АБВ – Движение 21” разчитат на висока активност на изборите, така ще се намали ефектът на корпоративния вот и е мярка срещу изборните манипулации. Лидия Стойкова – Чорбанова се обяви и за подкрепа на семейния бизнес, което ще възстанови регионалната икономика.

Информация на topnovini.bg

 

Публикувано на 04.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България

АБВ България

ПП АБВ организира форум в Русе на тема „COVID-19 - в настоящето и въпросът за бъдещето“ с участието на лекари, представители на ОбС и администрация в дунавския град


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни