Коалиция „АБВ-Движение 21“ участва в общоградското тържество за 3 март в Димитровград

Facebook Twitter

Лидия Чорбанова изслуша проблемите на димитровградчани

Водачът на кандидат-депутатската листа за 29 МИР Хасково от Коалиция „АБВ – Движение 21“, Лидия Стойкова-Чорбанова заедно с Галина Атанасова, която е под № 4 взеха участие в общоградското тържество в Димитровград по отбелязването на националния празник 3 март. Претендентите за парламента поднесоха цветя пред паметника на Освободителите. Лидия Стойкова-Чорбанова и Галина Атанасова се срещнаха с димитровградчани и изслушаха проблемите им. Двете обещаха да работят за Димитровград, ако получат тяхното доверие.

Междувременно коалицията откри своята кампания. При представяне на кандидат депутатите Лидия Стойкова-Чорбанова, която е политолог от университета в Атина, заяви, че коалицията ще се бори за повече от един мандат в Хасковска област. По думите на водача на листата тя е съставена от експерти, достойни за уважение, които не са избирани на партиен принцип. Коалицията иска рестарт на социално-икономическата политика и икономиката и финализиране на радикална съдебна реформа, като голямата цел е възстановяване на справедливостта.

От “АБВ – Движение 21” разчитат на висока активност на изборите, така ще се намали ефектът на корпоративния вот и е мярка срещу изборните манипулации. Лидия Стойкова – Чорбанова се обяви и за подкрепа на семейния бизнес, което ще възстанови регионалната икономика.

Информация: http://haskovo.topnovini.bg

Публикувано на 03.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни