Петър Първанов: Настояваме за равнопоставеност на фирмите при кандидатстване по европейски проекти и обществени поръчки

Facebook Twitter

Ще настояваме за данъчни преференции за фирми, които инвестират в квалификацията на своите служители, във високотехнологични отрасли.Това каза пред избиратели от фирма „Колбасо”водачът на листата от Коалиция „АБВ-Движение 21” Петър Първанов.

Настояваме за равнопоставеност на фирмите при кандидатстване по европейски проекти и обществени поръчки. Това е залегнало и в предизборната ни програма на коалицията.”Всички знаем какво се случва в приватизирани фирми и предприятия във важни отрасли в инономиката на страната ни, визирам ТЕЦ-ове, ВиК дружества и т.н. За жалост комисията за следприватизационен контрол не свърши своята работа.За това, коалиция „АБВ-Движение 21” искаме и ще настояваме за създаване на независим експертен орган и Временна анкетна комисия в НС, които да проверят условията и ангажиментите, поети в приватизационните и концесионни договори и дали те са изпълнени”, бе категоричен Петър Първанов. Той говори още за ниските доходи на работещите и визията на коалицията за повишаване на покупателната способност на населението. Сред мерките, които ше се предприемат са: въвеждане на по-ниски ДДС ставки за лекарства, учебни помагала, бебешки храни и други стоки от първа необходимост.

На предизборната среща кандидатът за народен представител от Коалиция „АБВ-Движение 21”Петър Първанов говори и за това, че е прекъсната връзката между средните училища и бизнеса в региона. Сътрудничеството между тях трябва да се възстанови, за да има средни профилирани кадри за промишлеността. Ние имаме конкретни предложения в тази насока, допълни Петър Първанов.

Пресцентър ПП АБВ-Перник

Публикувано на 16.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни