Георги Първанов в Перник: В центъра на нашето внимание ще бъде разумния човек

Facebook Twitter

„АБВ - Движение 21" е коалиция между млади, образовани и опитни политици, които са по-прагматични, с чувство за реалност и по-земни. Това, на което залагаме в сегашната предизборна кампания, са реалните и изпълними действия. Свидетели сме на нереалистични обещания от страна на много от политическите сили. Ние това няма да направим.

В центъра на нашето внимание ще бъде разумния човек, на когото вече му е натежало от популистки обещания, независимо дали те са националистически или социално-популистки. Това заяви на работна среща с кандидатите за народни представители и ръководството на ПП АБВ в Перник основателят на ПП АБВ и президент на Република България /2002-2012 г./ Георги Първанов. 

Нашият разумен избор за водач на листата в област Перник на предстоящите парламентарни избори е Петър Първанов- млад, амбициозен и креативен политик, допълни Георги Първанов. Той направи неформално представяне на „централния нападател” в политически отбор № 8 в 14 МИР, като акцентира на неговите личностни качества на политик и млад предприемач.

На работната среща бяха обсъдени организационни въпроси, свързани с предстоящите предсрочни парламентарни избори и политическата Платформа на Коалиция ”АБВ-Движение 21”. 

Информация: perniknews.com

Публикувано на 27.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изпрати сигнал до главния прокурор за над двойно завишена прогнозна стойност за строеж на газопровод до Свищов

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни