Петър Първанов е водач на листата в Перник

Facebook Twitter

Петър Първанов е водач на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в Перник. 40-годишният бизнесмен в момента е зам.-председател на Общинския съвет в областния град. Той е председател на Управителния съвет на волейболен клуб „Миньор“. По време на неговото председателство мъжкият тим влезе в Суперлигата на България, а клубът бе стабилизиран финансово и кадрово.

Коалицията регистрира в РИК кандидат-депутатската си листа за предстоящите парламентарни избори.

На 2-ра позиция е Александрина Костадинова, еколог и настоящ общински съветник от АБВ. Дъщерята на кмета Росица Янакиева се утвърждава като трезвомислещ политик в местния законодателен орган. Тя е доктор на науките за земята и в момента преподава в Лесотехническия университет. Била е консултант в комисия в Парламента.

3-ти е Лъчезар Лазов, известен като най-младият кмет в област Перник. През мандата 2011-2015, само на 19 години, той ръководеше със здрава ръка делата в брезнишкото село Долна Секирна.  В момента е областен председател на Движение 21. Експерт в областта на социалното дело и управление на проекти. Има специализация в Академията за общинска политика към Института за социална интеграция.

4-та е Данила Бонева от гражданската квота на АБВ. Юрист. Работила е повече от 10 г. в ООН. В момента ръководи финансова институция. Дъщеря е на бизнесмена и собственик на „Радомир Метал индъстрийз“ Пламен Бонев.

На 5-то място е Радостина Костова от Брезник /АБВ/.

6-тата позиция е за юриста Денислав Серафимов /АБВ/.

7-ми в листата е Антон Постолов /Движение 21/. Той учи „Международни отношения“, профил „Балканистика“. В момента е стажант в БАН.

Тръгваме с пълната увереност, че коалиция „АБВ – Движение 21″ще бъде незаобиколим фактор в 44-тото Народно събрание, заяви пред Pernik Today водачът Петър Първанов. Листата ни е съставена от хора, които са доказали себе си и са постигнали нещо в този живот със способностите и уменията си. Ние знаем какво искаме и как да го постигнем, категоричен бе той.

Информация: perniktoday.net

Публикувано на 23.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по ФОКУС: Местната власт в България е нестабилна, от което може да очакваме политическа нестабилност и в страната

АБВ България

Любомира Ганчева за Бюджет 2020: Бюджет, който бетонира статуквото и плашещо лишен от изненади

АБВ България

Кметът на Стрелча Стойно Чачов: Държавата трябва да поеме ангажимента да спре децентрализацията

АБВ България

В равносметка за 30-те години от началото на промените в България, лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка изрази съмнение в положителните резултати от прехода

АБВ България

Кметът на Мездра Иван Аспарухов даде положителна оценка за участието на партията в местните избори


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни