Георги Първанов и АБВ-Перник за промяната

Facebook Twitter

„Трябва промяна в партията и в държавата. Вижда се, че нещата не вървят”. Такава равносметка направи на отиващата си политическа година областният лидер на ПП АБВ в Перник Петър Първанов на коледното тържество на Местната структура. На него присъстваха и председателят на партията и президент на Р. България /2002-2012 г./ Георги Първанов, както и народният представител Лъчезар Никифоров.

Според областният лидер и зам.-председател на Общинския съвет Петър Първанов и към днешна дата кандидатът за президент Ивайло Калфин е най-подготвения за този пост. Той обаче няма отговор за резултатите от избора, за което трябва да се търсят причините.

„Трябва да направим така, че не купения и корпоративният вот, както и социологическите агенции – да определят нашето бъдеще, а ние самите трябва, заставайки зад една кауза и отстоявайки своите идеи, за да живеят децата ни по-добре, смята още Първанов и благодари на общинските съветници на партията в Перник и Ковачевци за активното им участие в решаването на важни казуси. Той пожела здраве и щастие в домовете на всички и да бъдем по-добри.

Членовете на Областната структура на АБВ бяха приветствани и от  Георги Първанов, който сподели за новите моменти в партията.

„Новият лидер на АБВ трябва да бъде по-радикален. Сегашното ръководство на партията не е такова, защото хората в него са живели в друго време, с други закони в политиката”, сподели Георги Първанов и не скри, че той също е бил млад, когато е заел лидерски пост. Той подчерта, че ще продължи да работи в партията, като ще насочи енергията си към реалната политика и към това да помага в структурите в правенето на предизборни кампании.

Първанов казва, че Ивайло Калфин, Румен Петков и проф. Борислав Борисов, които също обявиха напускане на ръководните постове в партията, ще продължат да бъдат плътно зад младите в АБВ. Според него партията трябва да влезе достойно в бъдещия парламент и да има активна роля в него.

Празничната вечер беше съпътствана от много песни и танци в сградата на Младежкия дом.

Информация: perniktoday.net

  • 1.JPG

  • 2.JPG

  • 3.JPG

  • 4.JPG

Публикувано на 30.12.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни