Ивайло Калфин на празника на града в Перник: Опонентите ми подценяват интелигентността на хората

Facebook Twitter

„Пожелавам на всички на празника на града в Перник повече стабилност – стабилност в семействата и стабилност в държавата. В момента сме на кръстопът, в който всеки един от нас трябва да избере каква посока да поеме държавата ни, с ясното съзнание, че тази посока ще повилие живота на всеки един от нас. Политиката е работа за хората – не за партийните централи, независимо какво е по-удобно за опонентите ми“. Това каза пред перничани на празника на града кандидатът за президент на Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин. Той подчерта, че политическата дейност е екипно начинание и че разчита на всички, за да се реализира една позитивна кампания. „В тази кампания ние имаме какво да кажем, какво да покажем и нямаме никакви притеснения. Ние ще продължаваме така и занапред и ще оставим притесненията на кандидатите, които се крият от дебати, крият се от това да дават отговори и разчитат на служебна победа, която ще им дойде осигурена от партийните централи“, подчерта още той.

За да поздрави перничани за празника на града, в Перник отиде и президентът Георги Първанов (2002 - 2012). „Този празик е празникът на моя град. В контекста на изборите той има особено значение. През 2001 г. бях на същия този празник преди изборите и видях настроението на хората. И тогава разбрах, че ще има промяна. Сега отново е време за промяна. Поведението на някои наши опоненти много разкаля политическия терен. Кампанията е мръсна и агресивна, но не и нашата. Ние винаги сме правили интелигентна кампания. В кампания, в която се чува само гласът на скандалджиите и стремежът на мнозина е да направят повече конфронтация и противопоставяне, което е хранителна среда за слабаците, надявам се, че хората ще изберат силата на разума, професионализма и почтенността. Категорично мога да кажа, че нашият кандидат е почтеният, чистият и неопетненият, а това има огромно значение в политиката“, категоричен беше президентът Първанов.

Пресцентър

Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“

  • pernik.01.19.10.2016.PNG

  • pernik.02.19.10.2016.PNG

  • purvanov.kalfin.19.10.2016.PNG

Публикувано на 19.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни