Марин Киров: Ще победим с младост, опит и умения (видео)

Facebook Twitter

С протегната към хората ръка, с много настроение и категорична воля за победа Коалиция „АБВ - Движение 21“ закри официално в Шумен националната си предизборна кампания. Стотици симпатизанти и граждани пожелаха убедителен успех на кандидат-депутатите от шуменската листа, начело със заместник-председателя на партия „АБВ“ Марин Киров. Представяйки отбора на модерните в ляво, с водачите на листи от цяла Североизточна България, Марин Киров подчерта, че младите и можещите са тези, които ще възродят България и регионите.

„Ние в „АБВ – Движение 21” не вървим просто по стъпките на промяната. Не имитираме промяна. Ние показваме с действията си постъпките на промяната. Какво и как човек трябва да направи, за да промени живота си и средата, в която живее“, изтъкна Марин Киров.

Срещу липсата на справедливост, правов ред и държавност кандидатите за народни представители от „АБВ – Движение 21” се изправяме с цялата си сила, подчерта Марин Киров.

„По време на кампанията говорихме за правосъдието, за неравенствата, за това как да преодолеем бедността. Как да накараме работодателят да цени труда ни, а държавата да се грижи за работодателя и за нас. Интересно е нови за политиката лица да поемат отговорността. Да върнат в употреба понятия и ценности като родолюбие, равенство, справедливост, достоен живот“, подчерта Марин Киров.

Отправили сме се към победа, с ясни ангажименти какво можем да свършим от първите дни в следващия парламент, заяви водачът на шуменския отбор на Коалиция „АБВ – Движение 21”.

„Колко от другите партии заявиха пред гражданите конкретно какво могат да свършат в първата седмица от влизането в народното събрание? На всички наши срещи тук, и в цяла България, говорим за нашата идея за Закон за граждански фалити, за радикална промяна в частното съдебно изпълнение – и това са все мерки, които могат да се случат още първата седмица“, изтъкна Марин Киров.

Пред изпълнената до краен предел зала на най-старото шуменско читалище Марин Киров заяви, че Коалиция „АБВ – Движение 21” закрива една силна кампания не само в региона, но и в цяла България.

„Най-масово ни мероприятие обаче предстои. И то е на 26-и. Тогава сме поканили повече от 200 хиляди човека да ни подкрепят с номер 8. Ще победим не просто с численост, а с младост, опит и умения“, каза Марин Киров.

С пълна увереност, че младата смяна в листите на коалицията е смел носител на реалната промяна на досегашното статукво, своята подкрепа към кандидатите за народни представители заяви и Георги Първанов, президент на Република България мандат 2002–2012 и почетен председател на партия „АБВ”.
„Това е промяната, която вие очаквате. Младите хора, начело на листите, в един сериозен баланс с по-опитните, утвърдените. Всички те, успяващи наши сънародници, кадърни, доказани професионалисти, хора почтени, истински родолюбци“, изтъкна Георги Първанов.

С подкрепата на всички български граждани Коалиция „АБВ – Движение 21” ще съумее да създаде силна, успешна парламентарна група, която да наложи автентична, но и модерна лява политика във всички сфери, каза в словото си Георги Първанов.

„Политика, която наистина дава друга визия, друго бъдеще за България. На добър час и победа!“, призова Георги Първанов.

На закриването на кампанията на Коалиция „АБВ – Движение 21” в Шумен настроение и усмивки подариха на всички и изявени шуменски таланти.

http://tvshumen.bg

Видео:

Публикувано на 24.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Златица Магдалена Иванова представи листата за общински съветници пред съгражданите си

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни