Марин Киров: Ще победим с младост, опит и умения (видео)

Facebook Twitter

С протегната към хората ръка, с много настроение и категорична воля за победа Коалиция „АБВ - Движение 21“ закри официално в Шумен националната си предизборна кампания. Стотици симпатизанти и граждани пожелаха убедителен успех на кандидат-депутатите от шуменската листа, начело със заместник-председателя на партия „АБВ“ Марин Киров. Представяйки отбора на модерните в ляво, с водачите на листи от цяла Североизточна България, Марин Киров подчерта, че младите и можещите са тези, които ще възродят България и регионите.

„Ние в „АБВ – Движение 21” не вървим просто по стъпките на промяната. Не имитираме промяна. Ние показваме с действията си постъпките на промяната. Какво и как човек трябва да направи, за да промени живота си и средата, в която живее“, изтъкна Марин Киров.

Срещу липсата на справедливост, правов ред и държавност кандидатите за народни представители от „АБВ – Движение 21” се изправяме с цялата си сила, подчерта Марин Киров.

„По време на кампанията говорихме за правосъдието, за неравенствата, за това как да преодолеем бедността. Как да накараме работодателят да цени труда ни, а държавата да се грижи за работодателя и за нас. Интересно е нови за политиката лица да поемат отговорността. Да върнат в употреба понятия и ценности като родолюбие, равенство, справедливост, достоен живот“, подчерта Марин Киров.

Отправили сме се към победа, с ясни ангажименти какво можем да свършим от първите дни в следващия парламент, заяви водачът на шуменския отбор на Коалиция „АБВ – Движение 21”.

„Колко от другите партии заявиха пред гражданите конкретно какво могат да свършат в първата седмица от влизането в народното събрание? На всички наши срещи тук, и в цяла България, говорим за нашата идея за Закон за граждански фалити, за радикална промяна в частното съдебно изпълнение – и това са все мерки, които могат да се случат още първата седмица“, изтъкна Марин Киров.

Пред изпълнената до краен предел зала на най-старото шуменско читалище Марин Киров заяви, че Коалиция „АБВ – Движение 21” закрива една силна кампания не само в региона, но и в цяла България.

„Най-масово ни мероприятие обаче предстои. И то е на 26-и. Тогава сме поканили повече от 200 хиляди човека да ни подкрепят с номер 8. Ще победим не просто с численост, а с младост, опит и умения“, каза Марин Киров.

С пълна увереност, че младата смяна в листите на коалицията е смел носител на реалната промяна на досегашното статукво, своята подкрепа към кандидатите за народни представители заяви и Георги Първанов, президент на Република България мандат 2002–2012 и почетен председател на партия „АБВ”.
„Това е промяната, която вие очаквате. Младите хора, начело на листите, в един сериозен баланс с по-опитните, утвърдените. Всички те, успяващи наши сънародници, кадърни, доказани професионалисти, хора почтени, истински родолюбци“, изтъкна Георги Първанов.

С подкрепата на всички български граждани Коалиция „АБВ – Движение 21” ще съумее да създаде силна, успешна парламентарна група, която да наложи автентична, но и модерна лява политика във всички сфери, каза в словото си Георги Първанов.

„Политика, която наистина дава друга визия, друго бъдеще за България. На добър час и победа!“, призова Георги Първанов.

На закриването на кампанията на Коалиция „АБВ – Движение 21” в Шумен настроение и усмивки подариха на всички и изявени шуменски таланти.

http://tvshumen.bg

Видео:

Публикувано на 24.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ предлага в борбата с COVID-19 да бъде ангажиран медицинският персонал от детските градини и училищата, които в момента не работят, а децата са в режим на дистанционно обучение

АБВ България

Втори в Европа, макар и в минало време

АБВ България

ПП АБВ алармира: Във Варна и Варненско е на път да се повтори бедствието в Перник

АБВ България

Румен Петков получи юбилейно отличие от ЦКС

АБВ България

Д-р Емил Стоименов по ФОКУС: Борисов вдига предизборно лекарските заплати за срока на пандемията, залагайки капан на следващото правителство


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни