Марин Киров: Ще победим с младост, опит и умения (видео)

Facebook Twitter

С протегната към хората ръка, с много настроение и категорична воля за победа Коалиция „АБВ - Движение 21“ закри официално в Шумен националната си предизборна кампания. Стотици симпатизанти и граждани пожелаха убедителен успех на кандидат-депутатите от шуменската листа, начело със заместник-председателя на партия „АБВ“ Марин Киров. Представяйки отбора на модерните в ляво, с водачите на листи от цяла Североизточна България, Марин Киров подчерта, че младите и можещите са тези, които ще възродят България и регионите.

„Ние в „АБВ – Движение 21” не вървим просто по стъпките на промяната. Не имитираме промяна. Ние показваме с действията си постъпките на промяната. Какво и как човек трябва да направи, за да промени живота си и средата, в която живее“, изтъкна Марин Киров.

Срещу липсата на справедливост, правов ред и държавност кандидатите за народни представители от „АБВ – Движение 21” се изправяме с цялата си сила, подчерта Марин Киров.

„По време на кампанията говорихме за правосъдието, за неравенствата, за това как да преодолеем бедността. Как да накараме работодателят да цени труда ни, а държавата да се грижи за работодателя и за нас. Интересно е нови за политиката лица да поемат отговорността. Да върнат в употреба понятия и ценности като родолюбие, равенство, справедливост, достоен живот“, подчерта Марин Киров.

Отправили сме се към победа, с ясни ангажименти какво можем да свършим от първите дни в следващия парламент, заяви водачът на шуменския отбор на Коалиция „АБВ – Движение 21”.

„Колко от другите партии заявиха пред гражданите конкретно какво могат да свършат в първата седмица от влизането в народното събрание? На всички наши срещи тук, и в цяла България, говорим за нашата идея за Закон за граждански фалити, за радикална промяна в частното съдебно изпълнение – и това са все мерки, които могат да се случат още първата седмица“, изтъкна Марин Киров.

Пред изпълнената до краен предел зала на най-старото шуменско читалище Марин Киров заяви, че Коалиция „АБВ – Движение 21” закрива една силна кампания не само в региона, но и в цяла България.

„Най-масово ни мероприятие обаче предстои. И то е на 26-и. Тогава сме поканили повече от 200 хиляди човека да ни подкрепят с номер 8. Ще победим не просто с численост, а с младост, опит и умения“, каза Марин Киров.

С пълна увереност, че младата смяна в листите на коалицията е смел носител на реалната промяна на досегашното статукво, своята подкрепа към кандидатите за народни представители заяви и Георги Първанов, президент на Република България мандат 2002–2012 и почетен председател на партия „АБВ”.
„Това е промяната, която вие очаквате. Младите хора, начело на листите, в един сериозен баланс с по-опитните, утвърдените. Всички те, успяващи наши сънародници, кадърни, доказани професионалисти, хора почтени, истински родолюбци“, изтъкна Георги Първанов.

С подкрепата на всички български граждани Коалиция „АБВ – Движение 21” ще съумее да създаде силна, успешна парламентарна група, която да наложи автентична, но и модерна лява политика във всички сфери, каза в словото си Георги Първанов.

„Политика, която наистина дава друга визия, друго бъдеще за България. На добър час и победа!“, призова Георги Първанов.

На закриването на кампанията на Коалиция „АБВ – Движение 21” в Шумен настроение и усмивки подариха на всички и изявени шуменски таланти.

http://tvshumen.bg

Видео:

Публикувано на 24.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков за решението на „БСП за България“ да бойкотира пленарните заседания: БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”

АБВ България

От Варна ПП АБВ стартира допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

АБВ България

Защо се изисква смяна на касовите апарати – ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ

АБВ България

Здравко Златаров: Новите касови апарати са за сметка на данъкоплатците и дребния бизнес

АБВ България

Румен Петков: Върху Изборния кодекс за извършени стотици промени и всички те са в противоречие с изискванията на Съвета на Европа и Венецианската комисия


ABV Anketi

Предстоящи събития

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни