Марин Киров: Трети март е възкресението на България

Facebook Twitter

Трети март е възкресението на България . Това заяви зам.-председателят на АБВ и водач на листата на коалиция „АБВ-Движение 21“ за 30-ти МИР - Шумен Марин Киров. Той  участва в тържественото честване на националния празник в града. "За отечеството славата, за нас честта.  Честит национален празник и възкресение на България! Да, трети март е възкресението на България. Платили сме висока цена в кръв и злато, великите сили и тогава са се опитвали да решават съдбата ни вместо нас, но вярата и родолюбието възродиха България", заяви Киров,  който поздрави гражданите на Шумен по повод празника. 

Областното ръководство на ПП АБВ и кандидатите  за народни представители от листата на коалицията  поднесоха венец и цветя в почит към героите отдали живота си за свободата. 

Пресцентър на ПП АБВ

  • kirov.treti.mart.1.JPG

  • kirov.treti.mart.2.JPG

  • kirov.treti.mart.3.JPG

Публикувано на 03.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни