Ген. Михо Михов: АБВ приема като наложителни предсрочните парламентарни избори

Facebook Twitter

Политическа партия АБВ приема като наложителни предсрочните парламентарни избори. Това обяви пред журналисти във Велико Търново Ген. Михо Михов, депутат от АБВ и председател на Комисията по отбрана в парламента, предаде репортер на Радио "Фокус" - Велико Търново.

Той отбеляза, че партията няма да приеме временно правителство и настоява за срочен служебен кабинет, но не и за партиен живот.

Ген. Михов и доваби, че до момента Парламентарната група на АВБ се справя със задачите си, но предстои още много работа в следващите месеци. 

От своя страна областният координатор на ПП АБВ Николай Илчев посочи, че резултатите от отминалите президентски избори ще са добра основа за партията, на местно ниво, която ще помогне за по-добри резултати при предстоящия парламентарен вот. Според него, в предсрочните парламентарни избори, е възможно ПП АБВ да излъчи един от мандатите си от Великотърновски регион. Въпреки това Илчев отбеляза, че ръководството на партията, както на местно, така и на национално ниво, не е удовлетворено от резултатите. 

Информация: Фокус 

Публикувано на 29.11.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни