Георги Първанов в Павликени: Президентските избори могат да дадат нова насока на развитието на левите формации

Facebook Twitter

Тези избори са важни и за АБВ, и за левицата като цяло

Лидерът на ПП АБВ и президент на Република България (2002-2012) Георги Първанов, кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“, проф. Любомир Халачев и председателят на Комисията по отбрана към НС и зам.-председател на ПГ на АБВ, ген. Михо Михов се срещнаха с жители на град Павликени.

„Тези избори са важни и за АБВ, и за левицата като цяло. Те биха могли да дадат нова насока на развитието на левите формации. АБВ може да влезе в друга роля, така както ние сме обявили да работим като намерение „за“ политиката на „третия път“, против двата полюса и вечното отрицание. Точно обратното, при нас няма обидни квалификации и тежки думи.

Тези избори биха могли да обърнат развитието на България. Да доведат до така желаната промяна и в парламента, и в изпълнителната власт. Такава промяна е необходима!

Необходим ни е такъв президент като Ивайло Калфин, който да отстоява националния интерес така, че да се гордеем с него!“, заяви Георги Първанов.

„Третата българска държава е на път да бъде „самозакрита“, заяви ген. Михо Михов. Външната ни политика е особено важна за бъдещето на България. Аз вярвам, че нашата кандидат-президентска двойка (Ивайло Калфин и проф. Халачев), ще работи най-разумно в тази сфера“, добави ген. Михов.

Повече вижте във видеото:

Публикувано на 18.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни