По покана на ПП АБВ в София ще бъде министърът на труда и социалните грижи на Либия

Facebook Twitter

По покана на ПП АБВ в София ще бъде министърът на труда и социалните грижи на Либия д-р Ал-Мехди Ал-Амен. В рамките на визитата му на 4 февруари от 17 часа в офиса на ПП АБВ либийският министър ще се срещне с представители на 80 000 българи, работили в Либия, във връзка с решаване на техните проблеми за гарантиране на пенсионното им осигуряване в максимален мащаб.

 

ПИСМО ОТ СТРАНА НА ЛИБИСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПП АБВ

ПИСМО ОТ СТРАНА НА ЛИБИСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА ДО КАБИНЕТА НА ПРЕМИЕРА

 

Посещението на д-р Ал-Мехди Ал-Амен е продължение на срещите в Либия по време на посещението там на председателя на ПП АБВ Румен Петков, когато той постави пред министъра въпроса за актуализиране на междудържавните документи и изграждане на качествено нова спогодба за социална сигурност между Република България и държавата Либия, която да гарантира защитата, правата и труда на няколко десетки хиляди български граждани, работили в там.

До

Г-н Румен Петков

Председател на ПП АБВ

 

Уважаеми г-н Петков,

На първо място бих искал да Ви благодаря за отправената покана към г-н Алмахди Ал-уордми Аламен, министър на труда и преквалификациятана Либия, да посети България.

Нашето ръководство дълбоко оценява Вашите усилия в посока възстановяване на традиционно добрите отношения между двете ни страни. Ценим действията Ви в това отношение и в лицето на партия АБВ виждаме мост между България и Либия.

Планираме посещението да се проведе между 6 и 9 февруари 2019 г.

В допълнение, бихме искали да изкажем благодарност към г-н Анастас Терзобалиев за усилията, които полага и неоценимата му помощ, за да се осъществят тези постижения.

Публикувано на 02.02.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ ще изпрати до парламента настояване за негласуване на предложението на правителството за F-16 и за мораториум върху сделката с изтребителите

АБВ България

Румен Петков в Шумен: ПП АБВ е в готовност за диалог за формиране на местни коалиции, на принципна основа, сериозна аргументация и с много ясен ляв - лявоцентристки профил

АБВ България

Издават в Плевен пощенска марка с творба на академик Светлин Русев

АБВ България

Любомира Ганчева: ПП АБВ ще се бори за повече държава във всяка община и край на забравените от Бога и Бойко населени места

АБВ България

ПП АБВ настоява за незабавен мораториум върху сделката за новите самолети, организира дискусия за ВВС


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни