Румен Петков в Русия представи пред ръководителя на Федерална агенция „Россотрудничество“ вижданията на ПП АБВ за бъдещето на взаимоотношенията между Русия и България

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи пред Елеонора Митрофанова, ръководител на Федерална агенция „Россотрудничество“ вижданията на ПП АБВ за бъдещето на взаимоотношенията между Русия и България. Основни акценти на срещата беше 140-годишнината от дипломатическите отношения между двете държави, както и бъдещето на енергийните проекти и енергийната сигурност на България и Европа.

Председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка запозна Елеонора Митрофанова с взаимоотношенията между младежката организация на АБВ и младежкото крило на партия „Единна Русия“ – „Млада гвардия“ и проекти, които съвместно са реализирали досега и в перспектива, от което Митрофанова изрази задоволство.

От руска страна участници в срещата бяха още Андрей Коваленко - началник на отдела за реализация на младежки програми в „Россотрудничество“ и Елена Шлинева - Началник на отдела за граждански инициативи и развитие на обществената дипломация. От българска страна - председателят на ПП АБВ Румен Петков, председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка и Анатолий Потапов – извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация в България и понастоящем, председател на Дружеството за приятелство Русия-България. Анатолий Потапов изрази подкрепата си към ПП АБВ и посочи, че добре разбира мястото и ролята на АБВ в българския политически живот и отношенията между България и Русия.

Публикувано на 08.02.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков за решението на „БСП за България“ да бойкотира пленарните заседания: БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”

АБВ България

От Варна ПП АБВ стартира допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

АБВ България

Защо се изисква смяна на касовите апарати – ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ

АБВ България

Здравко Златаров: Новите касови апарати са за сметка на данъкоплатците и дребния бизнес

АБВ България

Румен Петков: Върху Изборния кодекс за извършени стотици промени и всички те са в противоречие с изискванията на Съвета на Европа и Венецианската комисия


ABV Anketi

Предстоящи събития

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни