На Общо събрание на членове и симпатизанти на ПП АБВ в Район „Възраждане“ – София бяха очертани отговорностите на партията пред избирателите за предстоящите избори

Facebook Twitter

На Общо събрание на членове и симпатизанти на ПП АБВ в Район „Възраждане“ – София бяха очертани приоритетите и отговорностите на партията пред избирателите за предстоящите избори.На срещата присъстваха председателят на ПП АБВ Румен Петков, председателят на АБВ-София Емил Кало и председателят на Район „Възраждане“ – София Андриан Кунов.

На първото Общо събрание за 2019 година председателят на Район „Възраждане“ – София Андриан Кунов посочи, че последните десетилетия на страната ни минават под знака на управленска и духовна криза, липса на национални цели и идеали. Кунов заяви, че ПП АБВ се противопоставя на настоящия порочен модел на управление и подчерта необходимостта от връщане контрола на гражданите върху политиката и властта, за отговорно управление и институции в услуга на хората.

„Имаме пет основни цели - сигурността на гражданите и запазване на държавността, борба с бедността през икономика на високата добавена стойност, спасяване и възраждане на българското село, борба в името на енергетиката и възстановяване общодостъпно качествено образование и здравеопазване“, каза Кунов.

Предстоят ни избори, които, за съжаление, много български граждани подценяват, каза на срещата председателят на партията Румен Петков. АБВ е подчертано проевропейска партия, добави той. Причината за отрицателната нагласа на гражданите обаче се корени в работата на българските представители в Европейския парламент каза още Петков.

„ПП АБВ се обединява против двойните стандарти и с искане за силна, обединена, вдъхваща респект и уважение към себе си Европа. С действията си европарламентът води до деморализация, отвращение към европейските институции, насаждане на евроскептицизъм и поощряване на националистически, част от които, чисто фашизоидни организации. АБВ ще проведе своята битка да съхрани европейските ценности такива, за каквито се борихме преди 30 години, такива, каквито постигнахме през 2007 година и такива, каквито този състав на европарламента нарушава и обругава практически ежедневно“, каза още председателят на ПП АБВ.

На Общо събрание на ПП АБВ в Район „Възраждане“ – София партията постави началото на националното си допитване по въпроси, свързани с националната политика, енергетика, демография и подобряване на стандарта на живот. В рамките на кампанията 50 000 броя анкети са отпечатани и ще раздадени в областни центрове, градове, общини. Анкетата ще бъде достъпна и в онлайн пространството. Така ще бъде отчетено националното отношение на българите по ключови въпроси.

Публикувано на 15.02.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни