Румен Петков взе участие в честванията посветени на 200-годишнината от рождението на Цар Освободител Александър ІІ, които се проведоха в Плевен

Facebook Twitter

Румен Петков взе участие в честванията посветени на  200-годишнината от рождението на Цар Освободител Александър ІІ, които се проведоха в Плевен. Заедно с  директора на Руския културно-информационен център Павел Журавлев и кмета на града  Георг Спартански Петков поднесе  цветя и венци пред паметниците на Цар Освободител и ген. Тотлебен. По-рано през деня той присъства и на панихида посветена на паметта на руския император. Веднага след събитието Румен Петков проведе разговор с плевенския митрополит Игнатий. Двамата обсъдиха възможността дарените на църквата „Св.Николай“ от руския император Николай II  позлатено евангелие и златен кръст да бъдат изложени пред гражданите и гостите на областния град.

Публикувано на 30.04.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни