Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с посланика на Русия

Facebook Twitter

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с посланика на Русия Н. Пр. Анатолий Макаров.

Председателят на партията Румен Петков и зам.-председателят Любомира Ганчева, традиционно вече, поднесоха на Н. Пр. Патриотичния календар, изработен от организацията. Изданието е своеобразен съвременен ежедневник по патриотизъм. Първата дата в календара е 3 март – началото на съвременната българска държава и проследява и отбелязва всички исторически за България събития.

Румен Петков информира посланик Макаров за Международното движение за мир, инициирано от АБВ-Младежи, чието начало беше поставено във Варна преди дни. Инициативата е надпартийна и отворена за масово участие. Сред учредителите на Националното движение за мир са лекари, хора на изкуството, общественици, интелектуалци и граждани.

Движението за мир ще бъде представено в Делхи на Международния форум на БРИКС, където българското участие е от страна единствено на ПП АБВ. Форумът е на най-високо ниво, в него вземат участие държавите основателки -  Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, както и страните от Г-20, ЕС, ОНД. България ще участва за първи път в този формат, а официален координатор на страната ни е лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка. Тя ще потърси подкрепа и присъединяване на държавите, които участват към Движението за мир, с цел то да добие световен мащаб.

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикувано на 11.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ръководството на ПП АБВ изложи пред председателя на КЕВР притесненията си от обявената от „Булгаргаз“ ЕАД процедура за диверсификация в доставки на природен газ

АБВ България

Румен Петков пред КРОСС: Този цинизъм в политиката отвращава хората

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с граждани на район „Подуяне“

АБВ България

Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко. Ръководство на БСП и г-жа Нинова, обслужват интересите на ГЕРБ

АБВ България

Националният съвет на АБВ-Младежи номинира петима като кандидати за евродепутати, започва инициатива ББ trash challenge – без боклуци


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни