Румен Петков призова да се прекрати с практиката – „първо камерата, после обвиненията“

Facebook Twitter

Аз съм убеден привърженик на концепцията, че престъпниците трябва да бъдат показвани с престъпленията си, заяви в "Здравей, България" по Нова телевизия председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той обаче призова обвинението да не предшества доказателствата за евентуално престъпление.  

В този контекст Петков припомни случая с акцията срещу кмета на Асеновград, където, след като беше публично уличен, по-късно обвиненията паднаха. Неговите близки не са забравили, а здравословното му състояние се влошава, добави той.

"Тези дейности са дълбоко вредни за обществеността. Две грандиозни акции, които разтърсиха света  – едната срещу тези с по 1,50 лева. Това е "пране на пари в особено големи размери". А другата - 20 служители блокират община Стрелча и търсят 17 молби. Тези наши сънародници трябва да бъдат арестувани на момента, защото са укривали престъплението. Обеща да направи безплатни забавачки и си изпълни обещанието. Това е порочна практика. За мен това е неприемливо. Трябваше да се приключи първо с конкретно обвинение. Аз лично се гордея със Стойно Чачов, защото той обеща да даде по 1 000 лева на всяко новородено и го изпълни".

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

 

Публикувано на 13.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ръководството на ПП АБВ изложи пред председателя на КЕВР притесненията си от обявената от „Булгаргаз“ ЕАД процедура за диверсификация в доставки на природен газ

АБВ България

Румен Петков пред КРОСС: Този цинизъм в политиката отвращава хората

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с граждани на район „Подуяне“

АБВ България

Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко. Ръководство на БСП и г-жа Нинова, обслужват интересите на ГЕРБ

АБВ България

Националният съвет на АБВ-Младежи номинира петима като кандидати за евродепутати, започва инициатива ББ trash challenge – без боклуци


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни