Румен Петков призова да се прекрати с практиката – „първо камерата, после обвиненията“

Facebook Twitter

Аз съм убеден привърженик на концепцията, че престъпниците трябва да бъдат показвани с престъпленията си, заяви в "Здравей, България" по Нова телевизия председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той обаче призова обвинението да не предшества доказателствата за евентуално престъпление.  

В този контекст Петков припомни случая с акцията срещу кмета на Асеновград, където, след като беше публично уличен, по-късно обвиненията паднаха. Неговите близки не са забравили, а здравословното му състояние се влошава, добави той.

"Тези дейности са дълбоко вредни за обществеността. Две грандиозни акции, които разтърсиха света  – едната срещу тези с по 1,50 лева. Това е "пране на пари в особено големи размери". А другата - 20 служители блокират община Стрелча и търсят 17 молби. Тези наши сънародници трябва да бъдат арестувани на момента, защото са укривали престъплението. Обеща да направи безплатни забавачки и си изпълни обещанието. Това е порочна практика. За мен това е неприемливо. Трябваше да се приключи първо с конкретно обвинение. Аз лично се гордея със Стойно Чачов, защото той обеща да даде по 1 000 лева на всяко новородено и го изпълни".

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

 

Публикувано на 13.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Златица Магдалена Иванова представи листата за общински съветници пред съгражданите си

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни