Румен Петков и Пламена Заячка ще участват в Международна конференция на Стратегическия диалог в Белград "ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ БОМБИРАНЕТО НА ЮГОСЛАВИЯ - ПОУКИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЕЗОПАСНОСТ В 21 ВЕК"

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков и лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка ще участват в 4-та Международна конференция на Стратегическия диалог в Белград, посветена на годишнината от атаката на НАТО на ФР Югославия, която ще се проведе на 18 март 2019 г. в сръбската столица.

В рамките на форума, под наслов "ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ БОМБИРАНЕТО НА ЮГОСЛАВИЯ - ПОУКИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЕЗОПАСНОСТ В 21 ВЕК" в сътрудничество с Фондация BSD и Руския парламентарен европейски клуб, Румен Петков ще представи доклад „Крилете на изтребителите и бойните глави не носят мир“, Пламена Заячка ще представи Световното движение за мир, инициатива на АБВ-Младежи, която само за седмица вече се разгърна като дейност и получи последователи на три континента.  

Публикувано на 17.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни