Румен Петков и Пламена Заячка в Белград се срещнаха с Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на руската управляваща партия „Единна Русия“

Facebook Twitter

В рамките на Международна конференция на Стратегическия диалог в Белград, председателят на ПП АБВ Румен Петков и лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка се срещнаха с Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на руската управляваща партия „Единна Русия“. По време на срещата те обсъдиха отношенията между ПП АБВ и „Единна Русия“. Румен Петков сподели принципната позиция на АБВ за сваляне на санкциите срещу Русия от страна на Европа и респ., от страна на Русия към Европа. Рестрикциите не само са контрапродуктивни, но и пример за проява на двойни стандарти, посочи Петков. Пред Турчак той изрази тревога по отношение на реализацията на съвместните енергийните проекти. Беше обсъдено и посещението, по покана на АБВ на представителна руска делегация на 9 и 10 май.

Пламена Заячка запозна Андрей Турчак с инициативата на АБВ-Младежи – Световното движение за мир, което само за десет дни вече има посланици на четири континента. Тя отново подчерта доброто сътрудничество между младежите на АБВ и младежите на Единна Русия – „Млада гвардия“ и изрази увереност, че те също ще прегърнат идеите на Световното движение за мир.

Румен Петков и Пламена Заячка за в Белград, където ще вземат участие в Международна конференция на Стратегическия диалог "ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ БОМБИРАНЕТО НА ЮГОСЛАВИЯ - ПОУКИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЕЗОПАСНОСТ В 21 ВЕК".

Публикувано на 18.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни