Антон Коджабашев след завръщането си от Делхи: Бъдещо сътрудничество между България и Индия би довело до огромни позитиви

Facebook Twitter

Областният лидер на ПП АБВ в Бургас Антон Коджабашев заяви на пред медиите, след завръщането си от 5 дневния форум на БРИКС в Делхи, че едно бъдещо сътрудничество между България и Индия би довело до огромни позитиви за страната. Той беше част от деветчленна делегация, водена от лидера на АБВ-Младежи Пламена Заячка. Така, чрез ПП АБВ България за първи път беше представена на форума.  

По време на международния форум на БРИКС "Визия за бъдещето 2019" в Делхи, Антон Коджабашев получи почетен медал и грамота за заслуги и визия за развитието на спорта в световен мащаб. Коджабашев взе участие в сесията, посветена на международното хуманитарно сътрудничество и постигане на цели за устойчиво развитие.

"Видях,  че страни от целия свят всячески се стремят да се докоснат до Русия и до Руските организации, а ние ги отблъскваме. Високопоставени лица от Мексико, Бразилия, Китай с недоумение коментираха за санкциите на България срещу Русия. С държавата изповядваме една и съща религия, говорим на почти един език, а сме толкова далеч едни от други"-коментира още Коджабашев.

Публикувано на 18.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни