Лидерът на АБВ в Пордим Павлина Антонова беше избрана за председател на Общинския съвет

Facebook Twitter

Лидерът на АБВ в Пордим Павлина Антонова беше избрана за председател на Общинския съвет. Със 7 гласа за – от АБВ, РБ и ГЕРБ й беше възложена отговорността да председателства местния парламент в Пордим.

На 18 март, на редовно заседание на ОбС-Пордим, общинският съветник и председател на общинската организация на ПП АБВ в общината Павлина Антонова предлага да влезе допълнителна точка в дневния ред на заседанието по чл. 46 ал. 1 и ал. 3 от Правилника за дейността на Общинския съвет за предсрочно прекратяване на правомощията и освобождаване от длъжност на досегашния председател на ОбС Илиян Александров от БСП и избор на нов председател. Основният мотив на предложението е системно нарушаване на правомощията на работата на ОбС, липса на обратна информация от председателя към общинските съветници, както и изземване на функциите на председателите на комисии от страна на Александров.

Предложението е било прието и като кандидати за председателското място са били посочени имената на Антонова и Александров.

 

Публикувано на 22.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни