На среща на ръководството на АБВ с граждани на община Руен бе учредена младежка организация

Facebook Twitter

АБВ-Младежи учредиха младежка организация в с. Снягово, община Руен с повече от 20 младежи. На учредяването присъстваха председателят на ПП АБВ Румен Петков, лидерите на общинската организация на АБВ в Руен Мехмет Мустафа, на областната организация на АБВ в Бургас Антон Коджабашев и на АБВ-Младежи Бургас Марин Банев.

На срещата бяха коментирани темите за демографската катастрофа и емиграцията на младите хора, апатията към политиката, породена от порочния модел на правене на политика и модела от скандал в скандал.
Лидерът на младежката организация Пламена Заячка запозна младите хора с приоритетите на АБВ-Младежи и кампанията "Оставам в България", както и с традиционния футболен турнир "Спортът сплотява", който младежите организират всяка година.

Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи на гражданите подробности по ценообразуването на ел. енергия и мерките, които партията ще предприеме в Европейския парламент за разтрогване ва договорите за Марица 1 и 3. Той обяви, че ще работи за пряка доставка на руски газ, с цел избягването на плащането на транзитни такси на трета страна. Петков посочи пропуснатите ползи в милиарди, резултат от неизграждането на Син поток и Южен поток и удара върху цената, след преждевременното модернизиране на блокове 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлудуй“, както и от 10-годишното забавяне на изграждането на АЕЦ "Белене". Петков, акцентира и върху ненужното прахосване на 2 млрд. лева за закупуването на самолети, които нямат завод, който да ги произведе и окачестви този акт, като заплаха за националната сигурност на България. Той онагледи това с примера Боинг 737 Макс, който с множеството си катастрофи изби стотици хора и беше забранен за полети в целия свят.

Антон Коджабашев подчерта добрата работа на АБВ в Руен и изрази удовлетворение, че партията е помогнала за завършването на джамията в с. Снягово.

Публикувано на 31.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ организира форум в Русе на тема „COVID-19 - в настоящето и въпросът за бъдещето“ с участието на лекари, представители на ОбС и администрация в дунавския град

АБВ България

COVID-19 vs CORONAVIRUS

АБВ България

Христо Колев с въпрос към СОС за неизпълнено решение за мемориал на загиналите от бомбардировките през Втората световна война

АБВ България

Румен Петков: Машинният вот отново няма да се състои. Това обслужва статуквото и купувачите на гласове

АБВ България

Любомира Ганчева: Кой ще понесе отговорност за забавянето с година на „Балкански поток“. АБВ сезира прокуратурата за корупция в обществена поръчка за проект за газопровод до Свищов


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни