На среща на ръководството на АБВ с граждани на община Руен бе учредена младежка организация

Facebook Twitter

АБВ-Младежи учредиха младежка организация в с. Снягово, община Руен с повече от 20 младежи. На учредяването присъстваха председателят на ПП АБВ Румен Петков, лидерите на общинската организация на АБВ в Руен Мехмет Мустафа, на областната организация на АБВ в Бургас Антон Коджабашев и на АБВ-Младежи Бургас Марин Банев.

На срещата бяха коментирани темите за демографската катастрофа и емиграцията на младите хора, апатията към политиката, породена от порочния модел на правене на политика и модела от скандал в скандал.
Лидерът на младежката организация Пламена Заячка запозна младите хора с приоритетите на АБВ-Младежи и кампанията "Оставам в България", както и с традиционния футболен турнир "Спортът сплотява", който младежите организират всяка година.

Председателят на ПП АБВ Румен Петков представи на гражданите подробности по ценообразуването на ел. енергия и мерките, които партията ще предприеме в Европейския парламент за разтрогване ва договорите за Марица 1 и 3. Той обяви, че ще работи за пряка доставка на руски газ, с цел избягването на плащането на транзитни такси на трета страна. Петков посочи пропуснатите ползи в милиарди, резултат от неизграждането на Син поток и Южен поток и удара върху цената, след преждевременното модернизиране на блокове 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлудуй“, както и от 10-годишното забавяне на изграждането на АЕЦ "Белене". Петков, акцентира и върху ненужното прахосване на 2 млрд. лева за закупуването на самолети, които нямат завод, който да ги произведе и окачестви този акт, като заплаха за националната сигурност на България. Той онагледи това с примера Боинг 737 Макс, който с множеството си катастрофи изби стотици хора и беше забранен за полети в целия свят.

Антон Коджабашев подчерта добрата работа на АБВ в Руен и изрази удовлетворение, че партията е помогнала за завършването на джамията в с. Снягово.

Публикувано на 31.03.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков подари на Н. Пр. Анатолий Макаров гравирана писалка със знамената на България и на Русия

АБВ България

ПП АБВ внесе два сигнала до КЕВР със съмнения за злоупотреби, които водят до повишаване цената на тока

АБВ България

За неизбежността на АЕЦ "Белене": Проф. Дуранкев в дискусия по БНТ

АБВ България

Габриела Райкова, АБВ-Младежи: Приетото в Ялта послание за мир приема до голяма степен посланията, които АБВ отправя

АБВ България

Любомира Ганчева: Катастрофата в енергетиката става необратима


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни