Представители на ръководството на „Коалиция за България“ се срещнаха на дискусия с пазарджишката общественост

Facebook Twitter

Представителите на ръководството на „Коалиция за България, кандидатите за евродепутати от коалицията и представители на местното ръководство на ПП АБВ се срещнаха с гражданите на Пазарджик в дискусия по приоритетите за работа на нашите представители в Брюксел.

Областният председател на ПП АБВ в Пазарджик Атанас Шопов, който е и общински съветник подчерта важността на вота на 26 май.

„Битката, която водим, не е за нас. Това е битка за бъдещето на нашите деца и внуци. На тях трябва да осигурим достоен живот и по-добро бъдеще! Именно затова смятам, че трябва да доведем тази битка до един успешен край“.

Пред гражданите на Пазарджик председателят на „Коалиция за България“ Румен Петков отново подчерта безпредметната дейност на българските представители в Европарламента в последните 5 години.

Георги Първанов, президент на Република България (2002-2012), коментира, че досегашните български представители в ЕП останаха в мълчалива позиция по стратегическите енергийни проекти – „Южен поток“, проект който можеше да генерира приход от 20 милиарда и хиляди работни места за българския народ, 1 милиард годишен приход от такси за пренос.

„А днес договаряме 4 пъти по-ниска цена с Турция. Сега е моментът да се запитаме - чии интереси са на първо четене от досега управляващите ни“.

Първанов подчерта, че предстоящият вот е от особена важност, за да бъде изпратен в Брюксел подготвен екип , които да отстоява интересите на страната ни и да се опита да възстанови провалените енергийни проекти – „Белене“, „Бургас-Александруполис“, „Южен поток“.

 

Публикувано на 08.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пред FN: Европа трябва да възстанови мястото си на лидер, за да не се превърне в треторазреден играч

АБВ България

Ивайло Калфин за протеста в Ярджиловци: Протестите на жителите на селото не са политически. Хората от протестират, защото нямат вода

АБВ България

Проф. Дуранкев пред fakti.bg: ЕС е длъжник на България

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев за FN: Европа трябва да бъде добре координиран оркестър, с умел и мъдър диригент

АБВ България

Румен Петков пред в. „Стандарт“: Водим битка за енергийна справедливост, носим послание за принадлежност към род и родина


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни