Представители на ръководството на „Коалиция за България“ се срещнаха на дискусия с пазарджишката общественост

Facebook Twitter

Представителите на ръководството на „Коалиция за България, кандидатите за евродепутати от коалицията и представители на местното ръководство на ПП АБВ се срещнаха с гражданите на Пазарджик в дискусия по приоритетите за работа на нашите представители в Брюксел.

Областният председател на ПП АБВ в Пазарджик Атанас Шопов, който е и общински съветник подчерта важността на вота на 26 май.

„Битката, която водим, не е за нас. Това е битка за бъдещето на нашите деца и внуци. На тях трябва да осигурим достоен живот и по-добро бъдеще! Именно затова смятам, че трябва да доведем тази битка до един успешен край“.

Пред гражданите на Пазарджик председателят на „Коалиция за България“ Румен Петков отново подчерта безпредметната дейност на българските представители в Европарламента в последните 5 години.

Георги Първанов, президент на Република България (2002-2012), коментира, че досегашните български представители в ЕП останаха в мълчалива позиция по стратегическите енергийни проекти – „Южен поток“, проект който можеше да генерира приход от 20 милиарда и хиляди работни места за българския народ, 1 милиард годишен приход от такси за пренос.

„А днес договаряме 4 пъти по-ниска цена с Турция. Сега е моментът да се запитаме - чии интереси са на първо четене от досега управляващите ни“.

Първанов подчерта, че предстоящият вот е от особена важност, за да бъде изпратен в Брюксел подготвен екип , които да отстоява интересите на страната ни и да се опита да възстанови провалените енергийни проекти – „Белене“, „Бургас-Александруполис“, „Южен поток“.

 

Публикувано на 08.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно

АБВ България

ПП АБВ издига строителен предприемач и баща на три деца за кандидат за кмет на община Хисаря


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни