Приемна под мотото „Достойно място на България в Европа“ организира за перничани „Коалиция за България“

Facebook Twitter

Приемната ще се проведе на 17-ти май от 16 часа в изложбената зала „Марин Гогев“ в кв.“Изток“. На въпроси на граждани на Перник ще отговарят четвъртата в листата за евродепутати на „Коалиция за България “ Александрина Костадинова, д-р Емил Стоименов и д-р Георги Петров.

Перничанката Александрина Костадинова сподели, че се надява да има проявен интерес към изборите за Европарламент 2019 г. , да има осъзнатост за това ,че Европейските избори не са  някакви избори там далече от  нас и че от нас нищо не зависи. „Напротив- изпратените там хора трябва да отстояват нашите интереси .От тях зависи много, в техни ръце е до голяма степен  са  нормативните документи ,които  Европа приема ,в техните ръце  до голяма степен е и бюджета на Европа и съвместно с  нашето национално  правителство ,те имат  огромна ключова роля за това как нашата страна ще се развива, какво ще бъде нейното място ,ще влезе ли България като център в стратегическите  планове на ЕС“, споделя още Александрина Костадинова и добавя: “ Скандалът с къщите за гости, построени с евросредства, идва в лошо време – сега се договаря бюджетът на Европейския съюз за следващите 7 години. По-големият проблем е, че не се говори за ползите от парите, които идват у нас от Европейския съюз.“ Александрина Костадинова посочи още, че до края на програмния период 2020 г. България ще получи общо около 50 млрд. лв. от Европейския съюз. „Ако се обърнем назад и погледнем какъв е ефектът от тях, той не голям“, коментира още тя. Според Костадинова  задължително трябва да се видят какви грешки са допускани до момента, за да не се повтарят.

„Апелът ми е  да се прояви интерес към тези избори за Европарламент 2019, хората да  участват активно, осъзнато  и ясно да разбират ,че онези хора там ,изпратени в сърцето на Европа, именно от тях зависят много неща и трябва внимателно да се прецизира кого избираме да ни представлява в Европа и как ще защитава националните ни интереси“, напомни  още веднъж четвъртата в листата на „Коалиция за България-Александрина Костадинова.

 

 

Публикувано на 16.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пред FN: Европа трябва да възстанови мястото си на лидер, за да не се превърне в треторазреден играч

АБВ България

Ивайло Калфин за протеста в Ярджиловци: Протестите на жителите на селото не са политически. Хората от протестират, защото нямат вода

АБВ България

Проф. Дуранкев пред fakti.bg: ЕС е длъжник на България

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев за FN: Европа трябва да бъде добре координиран оркестър, с умел и мъдър диригент

АБВ България

Румен Петков пред в. „Стандарт“: Водим битка за енергийна справедливост, носим послание за принадлежност към род и родина


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни