Румен Петков в Карнобат: Битката за съхранение на българския интерес за нас е ключова

Facebook Twitter

СНИМКИ В ТЕКСТА: gramofona.com

Битката за съхранение на българския интерес за нас е ключова, заяви в Карнобат председателят на „Коалиция за България“ Румен Петков. Пред присъстващите той представи листата с кандидатите за евродепутати на коалицията. Определи я като много добра и балансирана и чест за България.

„9 от кандидатите ни са до 36 години. Те са много добре подготвени, избрали да живеят и да се развиват в страната. Изключително сме горди и със спортната ни легенда Антон Коджабашев и заедно с него и всички останали залагаме на обичта към България и ангажимента ни към родината“, каза Петков.

Той подчерта, че битката в Европа трябва да е за мир, достойнство и регламенти, които да не са в ущърб на бизнеса и енергийна справедливост в България. Петков не пропусна да припомни избиването на хиляди животни в Странджа. Определи го като „едно голямо престъпление“.

„Никой от нас не си позволи да отиде и да спекулира с мъката на хората, както направиха други. Но и към днешна дата виждаме, че от съдебната система никой не е потърсил сметка за грубото избиване на над 4000 животни в Странджа.“ След Карнобат Румен Петков и президентът Георги Първанов отиват на среща с жителите на Сунгурларе.

Публикувано на 20.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни