Д-р Георги Петров: „Коалиция за България“ води последователна политика, свързана целенасочено с предложения на идеи и варианти за подобряване на качеството на живот в България

Facebook Twitter

„Коалиция за България“ води последователна политика, свързана целенасочено с предложения на идеи и варианти за подобряване на качеството на живот в България, а не гледа в тези междуличностни и междупартийни борби, които в момента са основен начин за водене на предизборна кампания и комуникация между партиите. Градивната и положителна политика е отстъпила мястото на политика на конфронтация и изкарване на компромати - никой не говори какво трябва да се подобри и какви са инструментите за това, а колко лош е другия. Това заяви в телевизия „Европа“ кандидатът за евродепутат от листата на „Коалиция за България“ д-р Георги Петров.

На въпрос за спора между БСП и „Коалиция за България“ относно името на коалицията, той отговори, че отказът на БСП от името показва загубена изначално битка от тяхна страна.

По въпроса за сделката за модернизация на армията и закупуване на Ф-16, д-р Петров отбеляза позицията на „Коалиция за България“ - че това модернизиране няма да доведе до нещо съществено, като качество на отбраната, но пък въпросните целеви около 2 млрд. лв. могат да бъдат използвани по-рационално за подобряване живота на българите в малките и средни общини.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

 

Публикувано на 22.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни