Д-р Георги Петров: Фокусът на предизборната кампания на страната ни бе изместен

Facebook Twitter

Почти няма партия, която да успя да представи градивни политики пред ЕС, каза д-р Георги Петров, кандидат за евродепутат от "Коалиция за България" студиото на Bulgaria ON AIR
 

"В навечерието на евроизборите, предизборната кампанията може да бъде определена като абсолютно некреативна. Тя не прилича на кампания за европейски избори. По-подходяща е за парламентарни такива", отсече в студиото на "Денят ON AIR" д-р Георги Петров, кандидат за евродепутат от "Коалиция за България".

По думите му, това е така, тъй като през цялото време вниманието е било съсредоточено върху различните "гейтове" в държавата. И по този начин се е изгубила истинската идея, целяща да представи визията на България за Европа през следващите пет години.

"Почти нито една партия не представи градивни политики, не защити идеите, които има за бъдеща Европа. А това от своя страна е повече от обидно за обществото ни", коментира д-р Петров.

В студиото на Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че последните български евродепутати с нищо не са показали, че заслужават парите, които получават в ЕП.

"Нашите 17 представители единствено доказаха колко разединени са родните политици в ЕС. Това е в ощърб на България. От години не правим нищо, за да покажем, че сме против "Европа на две скорости" и да обърнем нещата в обратна посока, за да може "втората скорост" всъщност да работи за изоставащите държави като България и Румъния", допълни още д-р Георги Петров.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО

 

Публикувано на 24.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Антон Коджабашев: Светла памет на Иван Иванов

АБВ България

Румен Петков: Спорно е къде Георгиев би бил по-вреден – тук в прокуратурата или като генерален консул във Валенсия  

АБВ България

Румен Петков на Петрова нива: Илинденско-Преображенското въстание е неразделна част от българската история

АБВ България

ПП АБВ дава подкрепата си за Иван Евлогиев в кандидатурата му за кметския пост в община Димитровград

АБВ България

ПП АБВ по официален ред изиска подробности за предложението на Йордан Камчев за почетен консул на България  в Северна Македония


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни