Представители на АБВ-Младежи се срещнаха с вицепремиера на Крим

Facebook Twitter

По време на V Международен хуманитарен Ливадийски форум представителите на АБВ-Младежи Габриела Райкова и Димитър Петров се срещнаха с вицепремиера на Крим Георги Мурадов. Разговорът беше свързан с належащи теми, засягащи двете страни. Георги Мурадов сподели, че разговорът за мир в Крим е интензивен, поради стратегическото разположение на полуострова.

Представителите на АБВ-Младежи от своя страна го запознаха със Световното движение за мир и с актуални теми от България, каквито са исканият от АБВ мораториум върху сделката за F-16. Габриела Райкова и Димитър Петров му разказаха за активната дейност на ПП АБВ във връзка с двойните стандарти и позицията на партията за санкциите срещу Русия.

Политици и общественици от 56 страни, участващи в V Ливадийски форум в Крим, приеха единодушно днес Ливадийско послание за мир. С него те се обявяват против фалшифицирането на историята и насаждането на екстремистки идеологии и двойни стандарти в политиката, икономиката и хуманитарната сфера, апелират за укрепване на доверието и сътрудничеството между народите.

 

Публикувано на 06.06.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно

АБВ България

ПП АБВ издига строителен предприемач и баща на три деца за кандидат за кмет на община Хисаря


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни