Румен Петков: Предложението на ГЕРБ за субсидиите е грозно популистко

Facebook Twitter

Промените в субсидирането на партиите се правят без дискусия и реален анализ на потребностите на партиите. Това е уродлива стъпка от страна на ГЕРБ, тя е грозно популистка. Това обяви в интервю за предаването „Тази сутрин” по bTV председателят на ПП АБВ Румен Петков. Според него е нужно например да се изясни въпросът трябва ли цялото общество да плаща на една партия да си прави телевизия. Той уточни, че не визира само БСП, която си направи телевизия в началото на тази година, защото партийни телевизии имат и „Атака”, НФСБ и ВМРО. В отговор на въпрос - възможно ли е обединение вляво за местните избори наесен, Петков обяви, че с него са говорили много председатели на БСП на регионални структури.

Председателят на ПП АБВ разкритикува БСП, че е водила битка с корупцията само до евроизборите на 23 май, след това са спрели. Това опошлява борбата с корупцията – тя или е ежедневна и системна, или е средство за политическо въздействие, коментира Петков.

Относно продажбата на ЧЕЗ той смята, че „Еврохолд” е добър кандидат-купувач. Обнадеждаващо е, че се ангажира български инвеститор и то солиден, с достатъчно сериозен бекграунд, смята лидерът на АБВ.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО

Публикувано на 28.06.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Златица Магдалена Иванова представи листата за общински съветници пред съгражданите си

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни