Румен Петков: Охраната на София Прайд и съпътстващото го контрамероприятие възлиза на 100 хиляди лева

Facebook Twitter

Охраната на София Прайд и съпътстващото го контрамероприятие възлиза на 100 хиляди лева, съобщи председателят на ПП АБВ Румен Петков. Сумата е посочена в отговор на въпрос от ПП АБВ към ресорното ведомство.

„Ангажираните служители в охраната на това мероприятие и това, организирано като протест на това шествие, са 792. Не знам дали си даваме сметка, че всъщност това обезкървява охраната на София. Това е един период от 10.00 до 22.00 часа на 8 юни, в който бандитите са се чувствали като у дома си навсякъде извън тази шарения в центъра на София“.

Пред медиите Петков коментира, че за последните години никъде и под никаква форма няма постъпило оплакване за нарушаване на човешки права на човек с различна сексуална ориентация.

„Мисля, че ние като общество, включително и тези хора трябва да си дадат сметка, че когато се демонстрират различия, се насажда различие. Когато се демонстрира по такъв начин различие, то води до ескалация на напрежение и има други хора, които спекулират с тези различия и насаждат омраза. В крайна сметка, цялото удоволствие да гледаме по средствата за масова информация това представление на нас ни струва 100 хиляди лева“.

 

Публикувано на 28.06.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни