Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с активите на районните организации на партия АБВ във варненските райони „Приморски“ и „Младост“, във връзка с предстоящите избори за местна власт на 27 октомври. На срещата бе направен кратък разбор на резултатите в районите за изминалите избори за Европарламент, обсъди се ситуацията и проблемите в град Варна и в райони „Приморски“ и „Младост“, като се очертаха и реални възможности за решаването им. Представители на районните организации отчетоха свършената работа по време на изборната кампания и посочиха редица проблеми, които са срещнали при работата си със секционните избирателни комисии, като конкретизираха и редица случаи на неправилно отчетени изборни резултати във Варна.

Румен Петков запозна присъстващите с политиката на ПП АБВ в защита на интересите на българските граждани, посочи активната позиция на АБВ по всички наболели проблеми в българското общество и с примери илюстрира много въпроси, по който единствено партия АБВ е имала активна позисия и така е способствала за решаването им.

В дискусията взеха  отношение и председателите на Областната и Градска организация на АБВ във Варна доцент Георги Кючуков и Любомир Господинов.

Публикувано на 16.07.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ-Русе подписа коалиционно споразумение за учредяване на коалиция "Обичаме Русе“

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни