Румен Петков: Днес Държавен вестник става 140 години, но колко от тези 140 години нямаме държава!

Facebook Twitter

Ръководителката на НАП трябваше да бъде уволнена на часа, коментира председателят на ПП АБВ Румен Петков относно скандалът около изтеклите данни от НАП. В интервю за предаването „Европа сутрин“ по ТВ Европа Петков каза, че в България има много и достатъчно подготвени специалисти за справяне с хакерската атака и изрази недоумение от липсата на изявление от страна на ръководителката на Агенцията.

„Според мен не трябва и да я виждаме. А стремежът да възприемаме такъв тип течове като даденост, казват на обикновения българин - Нямаш държава. Това трябва да се разбере и от премиера, и от Народното събрание“.

Румен Петков е на мнение, че случилото се цели да разклати държавата.

„Всичко, което става в една държава и което е против обществения интерес, има цел да клати държавата. А африканската чума какво е? Това направо би трябвало да е съсипало вече правителството. По-скоро липсата на държавност се затвърждава от отсъствието на адекватна реакция от страна на институциите“.

В ефира на телевизия Европа, Петков посочи и че на днешния ден се отбелязват 140 години от съществуването на Държавен вестник. „…Днес Държавен вестник става 140 години, но колко от тези 140 години нямаме държава..!“, коментира той.

 

Публикувано на 28.07.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ-Русе подписа коалиционно споразумение за учредяване на коалиция "Обичаме Русе“

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни