Радев трябва да бъде последователен докрай, иначе влизаме във вица на Рейгън

Facebook Twitter

Както е известно, най-голямото предателство към националната ни сигурност, с водач Красимир Каракачанов, беше извършено на 19 юли с ратификацията от Народното събрание на четирите договора за F-16, върху която ратификация вето наложи президентът на Републиката Румен Радев. В същия ден беше гласуван и Закон за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет, с което се осигурява финансирането на това безпримерно предателство, което загробва военновъздушните ни сили за десетилетия напред.

Обръщам се към президента на Републиката да бъде последователен в поведението и позицията си докрай, като наложи вето и върху Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет. Тогава ще покажем поне малко институционален гръбнак пред предателството и слугинажа. Да си мисли Каракачанов, че ще му се размине за паспортите, само защото извършва престъпление с мотивацията на купуването на F-16, е глупост, на която е способен той и съучастниците му. Но, да си мислим всички, че ако си замълчим сега, утре нещата ще се оправят, е престъпление към самите нас и към бъдещето на България.

Иначе влизаме в ситуацията на вица, който Роналд Рейгън разказва по съветско време:

Руснакът си плаща колата, за да я вземе след 10 години. Задал въпроса – кога ще ми дадете колата, сутринта или следобед? Попитали го – защо? Не е без значение, защото следобед ще идва водопроводчикът, обяснил човекът.

Ако Борисов управлява след пет години, каквато реална заплаха за обществото и отечеството съществува, действително отсега трябва да знаем кога ще дойде първият самолет в Граф Игнатиево – сутринта или следобед. Защото за следобед ръководството на Граф Игнатиево е заявило и водопроводчика, и електричара.

Този виц, всъщност, е един от малкото мотиви паметникът на Роналд Рейгън да продължава да виси в Южния парк.

 

 

Публикувано на 29.07.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ-Русе подписа коалиционно споразумение за учредяване на коалиция "Обичаме Русе“

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни